Thierry Mugler-cat VarumÀrken

A * Men Ultimate Eau de Toilette Thierry Mugler

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Thierry Mugler. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av A * Men Ultimate Eau de Toilette Thierry Mugler. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – A * Men Ultimate Eau de Toilette Thierry Mugler

 

 

 

Plus, fram till i dag har deras framgĂ„ng aldrig vacklat 
 Det krĂ€vde mod att lyckas med denna kultdoft! NĂ€r Thierry Mugler beslutade att utveckla sin manliga motsvarighet 1996 valde han att hĂ€mta inspiration frĂ„n superhjĂ€lternas övernaturliga kraft. SĂ„ hĂ€r skapades A * Men herrparfym, vilket ocksĂ„ blev en mytisk doft! Idag uppfinner denna maskulina doft sig sjĂ€lv och föder A * Men Ultimate.

A * Men Ultimate, den kontrasterande doften av en spÀnnande och sensuell man

A * Men Ultimate Ă€r «uttrycket för en inre styrka som bankar med sensuell och magnetisk maskulinitet.» Precis som sina Ă€ldre Ă€r A * Men Ultimate inspirerad av det fantastiska superhjĂ€lteuniverset i amerikanska serier. DĂ€rför verkar han vara utrustad med extraordinĂ€ra krafter. Mannen som anvĂ€nder A * Men Ultimate ser sin förförelsekraft multipliceras med tio, liksom hans atletiska förmĂ„gor. Designad av parfymern Jacques Huclier Ă€r A * Men Ultimate inte utan temperament. Spela med en uppsĂ€ttning mycket kontrasterande dofter för att skapa en explosion av kĂ€nslor. Inledningsvis Ă€r det beroende av fĂ€rskhet för att ge en allt starkare livlighet varje dag. För att göra detta innehĂ„ller den bergamott. I motsats till denna klara och luftiga ingrediens ger hĂ€r cedertrĂ€et ett mer trĂ€igt, torrt och manligt andetag. Det ökar ocksĂ„ stĂ€ndigheten hos denna doft. För en mer gourmet-touch, innehĂ„ller A * Men Ultimate Mochacinno-kaffe, en kraftfull och sensuell ingrediens. Slutligen gör en citronbalsambas denna doft mer beroendeframkallande och modern. Som skaparen av denna juice förklarar, reflekterar A * Men Ultimate “mörkret som Ă€r ströts med ljus och anvĂ€nder ingrediensernas intensitet för att uttrycka de magnetiska vibrationerna som löper genom universum. Jag ville förestĂ€lla mig lukten av ljus frĂ„n gryning till skymning, sa han. Att visa det första blinkandet av stjĂ€rnorna, stadens ljus, New Yorks skyskrapor 
 ”.

Återkomsten av den vĂ€rldsberömda Thierry Mugler-flaskan

Men A * Men Ultimate förlitar sig inte bara pÄ sin doft för att vÀnda ditt hjÀrta! I sjÀlva verket kommer den ocksÄ i en sÀrskilt iögonfallande flaska. Flaskan tar upp den ikoniska silhuetten av hela A * Men-kollektionen. Hans flaska, nu en kult, designades vid den tiden av Thierry Mugler, 1996. Han hade valt att placera en stjÀrna pÄ framsidan, idag betraktad som den absoluta ikonen för varumÀrket. Den hÀr flaskans övergripande form pÄminner om de maskulina flaskorna frÄn förr. Dess robusta sÀte stÄr i kontrast till den nÄgot rundade formen. DÀrför verkar A * Men Ultimate vara en stark man med ett ömt hjÀrta. FrÄn och med nu har silverlacket frÄn de tidiga A * Men försvunnit till förmÄn för ett elektriskt blÄtt gummi. Det Àr enkelt, men ingen kan gÄ förbi A * Men Ultimate utan att inse det! Denna nya juice lovar redan att gnista!

Leave a Reply