The Different Company-cat VarumÀrken

Adjatay Narcotic Leather Eau de Parfum The Different Company

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket The Different Company. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Adjatay Narcotic Leather Eau de Parfum The Different Company. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Adjatay Narcotic Leather Eau de Parfum The Different Company

 

 

 

Detta Àr dock fallet med The Different Company, en nischparfymer som sublimerar de bÀsta rÄvarorna och fördjupar oss i ett koncentrat av djÀrvhet och kreativitet. SÄledes ifrÄgasÀtts idag den eleganta och vilda ömheten tack vare doften Adjatay Narcotic Leather.

Alexandra Monet, parfymer för The Different Company

Alexandra Monet Àr en entusiastisk och spontan parfymör. Det senare Àr kÀnt för sin förmÄga att förvandla dina kÀnslor, dina upplevelser och dina minnen till dofter. Hon Àr övertygad om, i det hÀr fallet, sÀrskilt förtjust i frosseri och levande toner. Liksom mÄnga parfymerare upptÀckte Alexandre Monnet sitt kall i en tidig Älder och vÀgledde dÀrmed sina studier i syfte att en dag nÄ stÀllningen som parfymör. Han gick igenom Pierre och Marie Curie University i Paris innan han gick med i en av de mest prestigefyllda internationella parfymskolorna: ISIPCA i Versailles. DÀrför Àr han utrustad med en oövertrÀffad kunskap och behÀrskning i parfymeri kombinerat med en bra dos kreativitet. HÀr berÀttar hon för oss att det Àr en tuberosblomma som samlats in och sedan glömts lÀngst ner i en lÀderpÄse som skulle ha inspirerat henne att skapa Adjatay Cuir Narcotique-parfym. Han beskriver sedan sin skapelse som «vild men graciös, söt men högljudd, otÀmjad, hypnotisk.» «

Det mörka, strukturerade spÄret av Adjatay Narcotic Leather

Adjatay Narcotic Leather visar en mystisk och köttlig sensualitet. Denna juice Ă€r vad som kan beskrivas som förbjuden frosseri. Det Ă€r bĂ„de skonsamt och kraftfullt, oskyldigt och varmt. Som den glömda blomman lĂ€ngst ner i en pĂ„se som Ă€r fast besluten att inte dö och som vĂ€cker sina doftande toner i kontakt med lĂ€der, verkar Adjatay Narcotic Leather vara en fascinerande poesijuice. Alexandra Monet förklarar: ”garvad, flexibel, kornad, marockansk, fullkornig, garvad, lackerad. Jag har alltid gillat att arbeta med lĂ€derartade toner, sĂ€ger han, eftersom de har en köttlig sida och möjligheterna Ă€r enorma. »I samband med lanseringen av Adjatay Narcotic Leather Ă€r det ett tjockare, mörkare och mer texturerat lĂ€der som hon har beslutat att avslöja för oss. För att göra detta valde han att kombinera det med styrax och castoreum, ingredienser med en ovanlig djurkaraktĂ€r. Cypriol anlĂ€nder nĂ€r man ska ge mer kryddig impertinens till helheten. Men en tuberos lĂ€ggs till den, vilket gör det hela mer subversivt. Osmosen mellan dessa ingredienser Ă€r helt perfekt och harmonin Ă€r utsökt. Helheten uppdateras ocksĂ„ med en touch av mandarin medan ylang-ylang ger den sin exotism. Adjatay Narcotic Leather visar sig vara en perfekt balanserad juice, vilket leder till omedelbar missbruk i kölvattnet.

Leave a Reply