Thierry Mugler-cat VarumÀrken

Alien Mysterious Musk Eau de Parfum Thierry Mugler

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Thierry Mugler. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Alien Mysterious Musk Eau de Parfum Thierry Mugler. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Alien Mysterious Musk Eau de Parfum Thierry Mugler

 

 

 

Dessutom mÄste det sÀgas att det bÀr hans namn magnifikt, eftersom hans koncept och hans spÀnnande utseende behÀrskas. Dessutom beslöt Thierry Mugler att utveckla en ny variant, som för att ge en touch av förförelse till denna doft som redan erkÀnts över hela vÀrlden. Den hÀr heter Alien Musk Mystérieux och han har den fasta avsikten att dra dig till en annan galax!

Alien Musc Mystérieux, en parfym för kvinnor som tydligt spelar förförelsekortet

Alien Musc Mystérieux avslöjas som en kvinna som Àr sÀker pÄ sig sjÀlv och sin förförelsekraft. DÀrför kan han ibland vÄga och kringgÄ alla fyra sÀtten att uttrycka sin beslutsamma karaktÀr. Det börjar omedelbart med kryddiga toppnoter. Denna ökning Àr överraskande och ovÀntad. Dessutom domineras det av en av de mest prestigefyllda ingredienserna i vÀrlden: saffran. Det hÀr materialet kallas Àven «rött guld» och förtrollar oss innan det övertas av ett mer ömt och galet feminint hjÀrta. Sedan kombinerar Alien Musc Mystérieux den blommiga rikedom av jasmin och mjukheten i kashmirved. Slutligen uttrycks hennes nÀstan erotiska sensualitet helt i hennes kölvatten. Alien Musc Mystérieux avslöjar en djur- och sirapblandning av mysk och vanilj. Denna komposition Àr undertecknad av en av de största parfymerna pÄ planeten: Dominique Ropion. Dessutom hade han redan deltagit i utformningen av den första delen av Alien. Medan han gillar att kalla sig en fullfjÀdrad konstnÀr har han ocksÄ en enastÄende upplevelse inom parfymeri. Hans nÀstan encyklopediska kunskap om rÄvaror leder stÀndigt till sublima skapelser. Alien Musc Mystérieux Àr bara ett sista bevis pÄ hans talang.

Thierry Mugler och hans flaska full av mysterium

Medan Alien Musc Mystérieux har allvarliga fördelar nÀr det gÀller smaker, Àr det ÀndÄ mycket detaljerat nÀr det gÀller flaskor. Dess behÄllare Àr bilden av Thierry Muglers futuristiska vision. Genom honom ville skaparen skildra bilden av en sensuell och lysande kvinna, en slags solgudinna, nÀra och oÄtkomlig. UppsÀttningen har övergivit sin plommonfÀrg förr för en lutning som utvecklas frÄn transparens till mer koppar och gyllene toner. Helheten drar en linje i centrum, en slags horisont full av hopp pÄ vilken en raffinerad sol gÄr upp. Helheten harmoniserar vackert med de tre klorna som omger denna flaska. Formen pÄ den senare Àr inspirerad av en ametist som visar oregelbundna men perfekt symmetriska aspekter. Alien Musc Mystérieux framtrÀder alltsÄ som en slags juvel som utan moderering erbjuds de vackraste kvinnorna.

Leave a Reply