Chloé-cat Varumärken

Älskar Eau de Parfum, Chloé Chloé

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Chloé. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Älskar Eau de Parfum, Chloé Chloé. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Älskar Eau de Parfum, Chloé Chloé

 

 

 

Chloé gillar att designa plagg som kombinerar kvalitetstyger och intelligens i snitt, långt ifrån 50-talets något strängare mode. Vågat och avantgardistiskt, vissa kan inte låta bli att se i Gaby Aghion, en likhet med en viss Gabrielle Chanel … 1975 går Chloé in i parfymvärlden. År 2010 introducerade varumärket “Love Chloé”, en strålande feminin doft.

Den medfödda elegansen i Love Chloé

Från början av skapelserna har Chloé-märket varit synonymt med feminin elegans. 1956 presenterade Chloé sin första samling på den berömda «Café de Flore» i Paris, som ansågs väldigt vågad. Detta definierar henne omedelbart som en ung och innovativ anda i Paris på 50-talet. Chloé föreställer sig fina tyger, mjuka och uppmärksamma på kvinnans kropp. Med Chloé-samlingar är kvinnor centrum för uppmärksamhet, men mer än någonting är kvinnor elegans. «Love Chloé» är en doft i pulverform som omsluter kvinnor och placerar dem i sminkgestins intimitet, i all sin skönhet. «Love Chloe» -kvinnan kommer ut ur duschen, klär sig ut och ser söt ut. Hon är glamorös efter behag. «Love Chloé» är en medbrottsdoft som inspireras av sminkgestens hemlighet.

De sofistikerade anteckningarna från Love Chloé

«Love Chloé» är ett riktigt flygmoln, en kvinnas signatur med ett sofistikerat utseende. «Love Chloé» öppnar med fräscha och lysande toner, apelsinträdets orange blomning. Hjärtat är blommigt tack vare närvaron av hyacint, lila och blåregn. Dessa smälter harmoniskt med den söta, mandelformade aspekten av heliotropin. Basen är luftig och dammig tack vare kombinationen av muskler och rispulver och talk. Precis som med «Chloé» -parfymen väcker «Love Chloé» en viss vintage-elegans genom sin flaska. «Love Chloé» utförs av den brasilianska modellen Raquel Zimmermann. Hon förkroppsligar Chloés elegans perfekt i kombination med naturlig skönhet. Flaskan liknar en kolv. Rektangulär med rundade hörn, det släpper igenom en rosa-brun juice. Flaskan är placerad på en guldmetallbas stämplad med namnet «Love Chloé». Cabochonen är också gjord av guldmetall och omges av en guldkedja. Detta är en liten nick till Chloé-lädervaror.

«Love Chloé» är en doft som återspeglar varumärkets kollektioner, eleganta, eleganta och naturliga. Kvinnan återvänder till att vara huvudpersonen, men framför allt enastående. Denna lätta och sensuella doft av «rispulver» lämnar en blommig, skimrande och musky spår på huden … Ett koncentrat av känslor och frihet!

Leave a Reply