Guerlain-cat VarumÀrken

Aqua Allegoria Herba Fresca Guerlain Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Aqua Allegoria Herba Fresca Guerlain Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Aqua Allegoria Herba Fresca Guerlain Eau de Toilette

 

 

 

Aqua Allegoria Herba Fresca Ă€r som en ”morgonpromenad, barfota pĂ„ sommaren, i en fuktig trĂ€dgĂ„rd dĂ€r du kan andas de första dofterna av örter, mintbuketter, frukttrĂ€d och vilda blommor. «

Guerlains berömda Aqua Allegoria-samling

För att bÀttre förstÄ var Herba Fresca-parfym kommer ifrÄn Àr det viktigt att först tÀmja Guerlains Aqua Allegoria-kollektion. I sjÀlva verket samlar den en hel mÀngd mousserande dofter, som var och en symboliserar en trÀdgÄrd i vÀrlden. SÄledes Àr det ett urval av parfymer som Àr avsedda att fÄ oss att resa. För att göra detta sökte Guerlain rÄvaror frÄn hela vÀrlden, frÄn Indien till Kalifornien, frÄn Venezuela till Indonesien, frÄn Reunion Island till Kina. Var och en av Aqua Allegoria fördjupar oss i en vÀrld i sig sjÀlv, gjord av mjukhet och synonymt med glÀdje. Aqua Allegoria Herba Fresca framkallar Ä sin sida en mycket personlig arom: den frÄn Mesnuls-trÀdgÄrden, som Àgs av familjen Guerlain. Vi hittar pÄ denna plats alla typer av aromatiska vÀxter som stÀndigt förnyas under sÀsongerna. Herba Fresca ger oss hÀr skönheten i denna vegetabiliska plats nÀr solen stiger. Bladen verkar fortfarande vara fulla av saft. Kronbladen Àr delikat tÀckta med en lÀtt dagg. Detta obeflÀckade och fortfarande orörda grönska vÀrms samtidigt upp av solens första strÄlar. Showen Àr vacker och i sig symboliserar en extrem kÀnsla av frihet.

Den aromatiska poesin frÄn Aqua Allegoria Herba Fresca

Det Ă€r till den begĂ„vade Jean-Paul Guerlain att vi Ă€r skyldiga skapandet av Aqua Allegoria Herba Fresca-parfym. Detta anvĂ€nds idealiskt pĂ„ sommaren och förför dig med sin uppfriskande och frĂ€scha doft. Allt börjar med en citrusaktig kombination av italiensk citron och klöverblad. SĂ„ det kan mycket vĂ€l vara att denna parfym ger dig lycka till! Senare utvecklas Aqua Allegoria Herba Fresca till en mer aromatisk doft som innehĂ„ller mynta och grönt te. Även vita blommor dyker upp. Det Ă€r de som ger den strĂ„lande aspekten av denna juice. De avslöjar hĂ€r ocksĂ„ ett mer ömt, mer romantiskt och oĂ€ndligt feminint arrangemang. Allt slutar sedan med den kĂ€nsliga nĂ€rvaron av dallilja, cyklamen och pĂ€ronblomning. Aqua Allegoria Herba Fresca lĂ€mnar en oĂ€ndlig kĂ€nsla av lĂ€tthet. Slutligen förstĂ€rks Herba Fresca av en magnifik flaska. Den hĂ€r liknar hela Aqua Allegoria-kollektionen och Ă€r inspirerad av Guerlains berömda Flacon Aux Abeilles, skapad 1853. Vid detta tillfĂ€lle lĂ„ter den oss observera skönheten i dess blekgula juice genom glasets genomskinlighet. Ensemblen kröns av en helt fascinerande och sĂ€rskilt förfinad mejslad gyllene bikakekupol.

Leave a Reply