Armani-cat VarumÀrken

Armani Code Ultimate Armani Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Armani. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Armani Code Ultimate Armani Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Armani Code Ultimate Armani Eau de Toilette

 

 

 

I sjÀlva verket erbjuder Armani mÀn ett mycket snyggt utseende och en garderob prydd med mycket eleganta tillbehör. En klÀdd man skulle inte vara nÄgot utan en sublim parfym för att komplettera sin outfit. DÀrför Àr Armani Code Ultimate ett nytt kapitel i historien om Armani Code. Han skildrar bilden av en mycket modern förförare och ger oss en förförisk, beroendeframkallande och stridslyst. Armani Code Ultimate Àr en intensiv och magnetisk juice. Den hÀr Àr mer koncentrerad Àn sina föregÄngare. Sedan höjer han temperaturen lite och anses vara en högsta förförelsestillgÄng. Med honom kommer perfektion till ett klimax och hans lyxiga utseende visas överallt. Armani Code Ultimate blir sÀrskilt frestande och leder oss in i ett farligt och mystiskt spel.

Den maskulina doften av Armani Code Ultimate

Precis som sin föregÄngare utvecklades Armani Code Ultimate av parfymern Antoine Maisondieu. Denna kÀnda skapare förestÀllde sig sedan en orientalisk och trÀig juice. DÀrför Àr det virilt och mycket sensuellt. Liksom alla parfymer i Armani Code-samlingen börjar den hÀr med en mycket frÀsch doft. Grapefrukt och mandarin Àr de som kommer sÀrskilt för att belysa dina toppnoter. StjÀrnanis Ä sin sida kompletterar denna uppsÀttning och ger mer sirapiga och aromatiska toner. Det ger ocksÄ denna juice en mer komplex och ovanlig karaktÀr. Armani Code Ultimate maskulinitet visas genom cedertrÀ och cypressved. Heliotropen kommer sedan att dekorera helheten med en mjukare och mer pulverformig del. En lÀderfÀrg gör ocksÄ att outfit ser vÀldigt sexigt ut. Slutligen sublimeras helheten med bÀrnsten, vanilj och omslutande toner av tonkabönor. Dessutom fungerar det pÄ ett mycket koncentrerat och ovanligt sÀtt, vilket ger denna parfym en unik signatur. Sedan ingÄr Armani Code Ultimate i en flaska som Àr mycket inspirerad av stilen hos sina Àldre. Detta vÀcker tydligt utseendet pÄ en lyxdrÀkt. I den meningen Àr det till och med utsmyckat för tillfÀllet med nÄgra gyllene detaljer. Men tro inte att det visar en bling-bling-sida. Allt spelas i mycket diskreta och vÀrdefulla nyanser. SÄ tanken Àr helt enkelt att försköna Armani Code Ultimate med ett ljusflöde.

Giorgio Armani Armani Code Ultimate Eau de Toilette

«Det förstÀrker den virila och sensuella intensiteten i Armani Code runt ett lÀderavstÄnd i kombination med trÀiga toner av bÀrnsten. Armani Code Ultimate Àr en ny stil med Armani Code som Àr Ànnu tÀtare och elegantare» Antoine Maison, skaparen av doften.

För Armani Code valde Giorgio Armani smoking. FrÄn denna tidlösa symbol för maskulin elegans gjorde han en flaska. Svart, blank, med flytande och rena linjer samtidigt. Ett designerföretag.

Med Armani Code Ultimate gÄr strÀvan efter lyx och perfektion Ànnu lÀngre. Det svarta kvarstÄr men omslaget och signaturen Àr prydda med ljusguld. Inget prickigt men en diskret underbar nyans som lyser upp flaskan och lÄdan i ett nytt ljus.

En sensuell doft för en man med ett fÀngslande utseende.

AnmÀrkningar: Olivblom, tonkaböna, Gaïac-trÀ.

Leave a Reply