Azzaro-cat VarumÀrken

Azzaro Eau de Parfum for Men Intense Azzaro

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Azzaro. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Azzaro Eau de Parfum for Men Intense Azzaro. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Azzaro Eau de Parfum for Men Intense Azzaro

 

 

 

Dessutom, som för att alltid vÀcka mÀnniskors under för denna tidlösa vÀsen, bestÀmde Azzaro sig för att skapa en intensiv version 2015. Denna nya doft syftar till att vara Ànnu sötare Àn tidigare, laddad med flera kontraster och avslöjar för oss portrÀttet av slag av en «tuff kille med ett ömt hjÀrta».

Azzaro-manens intensiva sensualitet

Om Azzaro pour Homme alltid har varit en mycket frestande juice, verkar den nya Azzaro pour Homme Intense ha accentuerat sin sensuella sida Ànnu mer. Dess charm Àr mer raffinerad Àn tidigare och dess ingredienser idag har bearbetats mer koncentrerat. SÄledes framtrÀder Azzaro pour Homme Intense som den livfulla doften av en vÄgad man, som vet exakt vad han vill och Àr villig att göra vad som helst för att uppnÄ sitt mÄl. Denna stora Äterbesökta klassiker visar sig sedan vara ljusare, djupare och mer köttslig Àn tidigare. Det Àr en slags mer raffinerad och prestigefylld variant av denna redan legendariska parfym. Ett sant konstverk i parfymer, det ser ut som ett slags mÀsterverk omtolkat av ett nytt genoms öga. Mannen som bÀr det verkar mer sjÀlvhÀftande Àn tidigare, som om Äldern har fÄtt honom att bli beslutsam. Med andra ord Àr Azzaro pour Homme Intense ett verkligt vapen för massförförelse. Du har blivit varnad, kvinnor kanske inte motstÄr lÀnge. NÀr allt kommer omkring, hur kan du inte ge efter för ett sÄdant koncentrat av italiensk elegans?

Den smidiga smaken av Azzaro pour Homme Intense

För att skapa denna nya olfaktoriska variant vÀnde sig Azzaro-huset till parfymern Olivier Pescheux. Den senare kÀnns sedan fullstÀndigt igen i denna doft. I sjÀlva verket sÀger han att för honom Àr Àkthet ett mycket viktigt vÀrde. Detta Àr dock just en av grundarna till Azzaro pour Homme Intense parfym. Detta utvecklade sedan en mycket lyxig juice, som tog pÄ sig mjuk och bÀrnsten Armagnac fÀrgad med kryddiga smaker. I det hÀr fallet innehÄller den Lao kanel, en ingrediens som verkar ge den sin vackra orange fÀrg. Hans mycket sjÀlvsÀkra maskulinitet har under tiden sitt ursprung i nÀrvaron av den haitiska vetiven. Dessutom bearbetas det hÀr trÀet pÄ ett mycket rökigt och kontrasterande sÀtt, det Àr bÄde vÄtt och torrt, varmt och friskt. Det ökar bara den mystiska och attraktiva kraften hos denna vÀsen. Sedan mjukas Azzaro pour Homme Intense av den omslutande nÀrvaron av tonkabönan frÄn Venezuela. Resultatet Àr sÀrskilt smidigt med hög dos virilitet. Uppenbarligen Àr flaskan med nya Azzaro pour Homme Intense omedelbart identifierbar. Den hÀr har exakt samma form som sin föregÄngare och kombinerar en svart cabochon med en mycket het kopparjuice. Allt Àr perfekt anpassat till den maskulina gesten och symboliserar perfekt Azzaro-mÀnniskans solida grund.

Leave a Reply