Balenciaga-cat VarumÀrken

Balenciaga Paris Balenciaga Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Balenciaga. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Balenciaga Paris Balenciaga Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Balenciaga Paris Balenciaga Eau de Parfum

 

 

 

Affischen Àr dock frÄn 1910, den mÄste stÀndigt förnyas. Dessutom, för att fira hundraÄrsjubileet för detta stora skapelseshus, utvecklade Balenciaga 2010 en avgjort modern juice med det nykterliga namnet Balenciaga Paris. Den hÀr Àr samtida och behÄller Balenciagas autentiska anda.

Äkta Ă€kta Balenciaga-parfym

Balenciaga Paris skapades av den begĂ„vade Nicolas GhesquiĂšre. Hans ambition var att symbolisera förnyelsen av varumĂ€rket Balenciaga, exakt 100 Ă„r efter skapandet. Det hyllar faktiskt CristĂłbal Balenciagas filosofi enligt vilken ”en bra couturier mĂ„ste vara: planerarkitekt, formhuggare, fĂ€rgmĂ„lare, harmoni musiker och mĂ„ttfilosof. SĂ„ det Ă€r just all denna kunskap som vi hittar i Balenciaga Paris parfym. Detta enbart uttrycker all harmoni i Balenciaga-klĂ€der och noggrannheten hos detta varumĂ€rke. Det Ă€r samtidigt underskattat och upprepar husets skĂ€rande enkelhet. PĂ„ samma sĂ€tt Ă€r det troget mot kravet pĂ„ varumĂ€rkets perfektion. Det Ă€r en nykter men otillgĂ€nglig juice, mystisk men köttslig. Dess mĂ„nga paradoxer ger upphov till en kyla pĂ„ ens hud. Balenciaga Paris Ă€r en koncentration av sensationer att utforska om och om igen.

VÄrdoften frÄn Balenciaga Paris

Sammantaget Àr Balenciaga Paris en naturlig vÀxtbaserad doft som lyser i vardagen som vÄrens första ljus. Detta Àr en enorm bukett blommor att ge till en kÀnslig och raffinerad kvinna. Balenciaga Paris innehÄller sÀrskilt pulveriserad violett föryngrad av den djÀrva glansen av rosa peppar och svartpeppar. SÄledes verkar Balenciaga-kvinnan under hennes uppenbara ömma spontanitet ha en stark karaktÀr. Detta blommiga drag motverkas ocksÄ av mer trÀaktiga och mörkare smaker. Balenciaga Paris blandar bland annat cedertrÀ, patchouli och vetiver. Tack vare dessa ingredienser Àr det lite som om den ursprungliga ljusstyrkan hos denna parfym har vuxit för natten. Balenciaga Paris Àr en juice sydd av mystik samtidigt solig och dyster. Hans flaska har emellertid flera aspekter skurna som tygbitar. SÄledes Àr det ett sÀtt att hyra vÀrlden av haute couture född ur Cristóbal Balenciagas hand. UppsÀttningen avslöjar en transparent silhuett med en typiskt feminin rundhet. En elfenbenshatt avslutar ocksÄ allt och avslöjar hennes namn i halsen.

Leave a Reply