Balmain-cat Varumärken

Balmain Eau de Toilette för män Balmain

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Balmain. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Balmain Eau de Toilette för män Balmain. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Balmain Eau de Toilette för män Balmain

 

 

 

Parfymerna i det här huset verkar också vara designade med exakt samma filosofi. Detta är utan tvekan fallet med Balmain Homme herrdoft, skapad 2015 och signerad av parfymern Olivier Pescheux.

En parfym i bilden av alla Balmain-samlingar

Olivier Rousteing är den nya konstnärliga chefen för Balmain-huset. Han gick med i märket för några år sedan och blåste genast nytt liv i alla sina skapelser. Han bevarade på ett briljant sätt traditionen med detta stora hus samtidigt som han infogade det med ett andetag av modernitet. Dessutom presenterar Balmain samlingar gjorda av elegans och säkerhet, precision och kreativitet. Balmain har nu vunnit rockkulturen och hans maskulina signatur är nu friare och djärvare än någonsin. Balmain-mannen är mer urbana än tidigare. Balmain Homme är också en parfym designad i din bild, idealiskt utformad för att förbättra din stil. Denna juice har en extraordinär elegans, både kryddig och modern. Det är idealiskt för en beslutsam man med ett starkt temperament. Balmain-mannen är utrustad med en oöverträffad attraktionskraft tack vare honom. Faktum är att Balmain Homme har en enastående känsla av förförelse. Han är på gränsen mellan bräcklighet och virilitet. Sammansatt av flera kontraster är detta en avgjort fängslande juice.

De många aspekterna av Balmain Homme

Balmain Homme är en parfym som inte går fyra vägar och som elektrifierar våra sinnen från dess toppnoter. Det börjar med en metallisk och öm friskhet som utgår samtidigt från bergamotten, resultatet av korsningen mellan citron och sur apelsin. Det är också förknippat med kryddor som muskot eller saffran. Balmain Homme spelar så här direkt med en het-kall kontrast. Sedan utvecklas det till ett mer subtilt hjärta gjord av läderartade och virila smaker som motverkas av närvaron av violetta blad. De senare ger helheten ett vegetabiliskt och elegant utseende. Allt blir som en andra hud. Just nu överraskar hans recept oss med den krispiga närvaron av ett grönt äpple. Den fruktiga aspekten av denna ingrediens överförs sedan med en mer slapp bakgrund. Detta innehåller särskilt cederträ som är förknippat med tonkabönans sötma, liksom ekmossens djup. I den visuella aspekten finns Balmain Homme i en flaska utan tvekan inspirerad av herrmoden i huset. Det här är som en slags manligt byggd militärjacka med eleganta pauletter och metallplattor. Därför har Balmain designat sin parfym med yttersta uppmärksamhet på detaljer. Balmain Homme är lika fantastiskt när det gäller smaker som designmässigt.

Leave a Reply