Atelier Cologne-cat VarumÀrken

Bergamote Soleil Atelier Köln Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Atelier Cologne. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Bergamote Soleil Atelier Köln Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Bergamote Soleil Atelier Köln Eau de Parfum

 

 

 

Faktum Àr att under mÄnga Är var kölner de enda parfymerna som anvÀnds av mÀn. Dess fÀrskhet uppskattades mycket, men dess uthÄllighet lÀmnade mycket att önska. Det Àr sÄ Atelier Köln löste problemet genom att erbjuda oss vitaliserande juicer som kan hÄlla i timmar. I detta sammanhang föddes en söt och solig essens som heter Bergamot Soleil.

Atelier Kölns kunskap

Liksom alla Atelier Kölnjuicer Àr Bergamote Soleil en essens tillverkad i Frankrike, med den renaste respekten för vÄrt hantverk. Det Àr inspirerat av vÄrt Medelhavsklimat och vÄr franska levnadskonst och erbjuder oss dÀrmed ett verkligt ögonblick av mjukhet. För att kunna erbjuda allt mer Àdla juicer arbetar Atelier Köln nÀra med de största parfymhusen baserade i Grasse, vÀrldens parfymhuvudstad nÀra Nice. SÄledes förvÀrvar varumÀrket produkter som respekterar vÄra traditioner och kommer frÄn en oövertrÀffad familj och förfÀders kunskap. PÄ flaskans sida har ocksÄ Atelier Köln valt kvalitet genom att vÀnda sig till Pochet du Courval glas. SÄledes Àr det de som skapade Bergamot Soleil-lÄdan. Denna parfym verkar innehÄlla de bÀsta materialen frÄn naturen och gynnar framför allt naturliga ingredienser framför syntetiska. Med andra ord, att dofta dig sjÀlv med Bergamot Soleil motsvarar valet av oÄterkallelig kvalitet, bÄde vid framstÀllningen av doften och i flaskan.

Sommardoften av Bergamot Soleil

Det Ă€r en julbild som inspirerade skapandet av Bergamote Soleil-parfym: ”De hade turat om att köra hela natten 
 Minibussen, identisk med den vid deras första möte, lurade bergamotthĂ€cken som ledde till villan. Lunchbordet var tĂ€ckt. Han var knappast förvĂ„nad över att se dem, som om de aldrig hade blivit kvar. Ögonblicket skakade med vĂ€nskapens lysande energi. Med andra ord Ă€r Bergamot Soleil ett koncentrat av lycka, friskhet och sommar. Det börjar med en uppfriskande doft av kalabrisk bergamott associerad med bitter apelsin frĂ„n Elfenbenskusten. Ambrette frĂ„n Ecuador ger detta flyg en sensuell touch innan allt glider över en mer blommig bakgrund bestĂ„ende av egyptisk jasmin och provensalsk lavendel. Bergamot Soleils ursprungliga fĂ€rskhet bevaras dock av nĂ€rvaron av kardemumma frĂ„n Guatemala. Slutligen lĂ€mnar ensemblen en mer levande och ihĂ„llande spĂ„r full av vetiver, slovensk ekmossa och vit bĂ€rnsten. Naturligtvis, för mer ljusstyrka, Ă€r allt designat i en ljusgul nyans som pĂ„minner om sommardagens magi.

Leave a Reply