VarumÀrken Viktor & Rolf-cat

Bonbon vÄrsommar Eau de Toilette Viktor & Rolf

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Viktor & Rolf. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Bonbon vÄrsommar Eau de Toilette Viktor & Rolf. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Bonbon vĂ„rsommar Eau de Toilette Viktor & Rolf

 

 

 

Dessutom har denna trend inte heller kommit undan Viktor & Rolf-varumÀrket. Sedan 2014 har varumÀrket berikat sin parfymavdelning med ett stort bonbon. I Är 2017 ÄtervÀnder det och det Àr mer antenn Àn tidigare. Fokusera pÄ den nya Bonbon Spring Summer.

Haute couture och den udda andan av Bonbon Spring Summer

Bonbon Spring Summer Ă€r en innovativ doft som har behĂ„llit all anda hos sina föregĂ„ngare. Dessutom har hon den hĂ€r mycket eleganta lilla sidan associerad med en stark dos galenskap. Det inbjuder dig att leva «en aldrig tidigare skĂ„dad sensorisk upplevelse pĂ„ grĂ€nsen till autoeroticism». Provocerande och elegant framhĂ€ver det kvinnlighet i sin mest vĂ„gade och förföriska form. Dessutom Ă€r det inte hans mus, den litauiska toppmodellen Edita Vilkeviciute som kommer att bevisa oss annars. Hur kan vi inte komma ihĂ„g den tidigare Viktor & Rolf Bonbon-annonsen som visar oss den vackra unga kvinnan naken och helt enkelt klĂ€dd i Viktor & Rolf-bĂ„gar och en stor flaska för att dölja sin integritet? Naturligtvis kommer Bonbon Spring Summer-flaskan att behĂ„lla formen pĂ„ sina föregĂ„ngare. Detta Ă€r frukten av en aldrig tidigare skĂ„dad teknisk bedrift och erbjuder oss exceptionellt glas. Å andra sidan Ă€r dess transparens frĂ„n det förflutna för att ge vika för ett sandblĂ€strat glas. SĂ„ledes Ă„terspeglar Bonbon Spring Summer-looken perfekt den friskhet som den innehĂ„ller. Dessutom har hennes mörka sida vika för en mjukare fĂ€rg men lika feminin som tidigare. Bonbon Spring Summer avslöjar en idealiskt proportionerad och redan salivande charm.

Viktor & Rolfs nya friskhet

Bonbon Spring Summer Ă€r en gourmetparfym som hĂ€nvisar till dess föregĂ„ngares huvudnot: karamell. Det Ă€r ocksĂ„ förknippat med en söt ackord nĂ€rvarande i ditt hjĂ€rta. Å andra sidan Ă€r dessa tvĂ„ ingredienser mer Ă€n nĂ„gonsin förknippade med solens ljusstyrka. För att göra detta kombinerar Bonbon Spring Summer blommig och medelhavsdoft av apelsinblom med rikedom av sambac jasmin. Persikan ger mer ömhet medan den lyser med en antydan till svarta vinbĂ€r. Bonbon vĂ„rsommar dĂ„ ocksĂ„ all sin livlighet i sina citrusfyllda toppnoter. Bonbon Spring Summer slĂ€pper mĂ€rkbart omedelbart en puff av apelsin, grapefrukt och mandarin. Det spelar dock pĂ„ kontraster och slutar med en mörkare fasett full av mysk, guaiac-trĂ€ och ceder.

Leave a Reply