Hugo Boss-cat VarumÀrken

Boss Bottled Eau De Parfum Hugo Boss Eau De Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Hugo Boss. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Boss Bottled Eau De Parfum Hugo Boss Eau De Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Boss Bottled Eau De Parfum Hugo Boss Eau De Parfum

 

 

 

Boss Bottled presenteras i en flaska med en jÀmn och raffinerad silhuett och verkar gÄ igenom tiderna utan att ta bort minsta rynkor, vilket alltid erbjuder en enorm mÀngd möjligheter för bÀraren. I sjÀlva verket Àr Boss Bottled Eau de Parfum, precis som sina föregÄngare, lika lÀmplig för en social kvÀll som för en dag pÄ kontoret eller för trÀning. Men tro inte att han saknar temperament! Nu erbjuder den en ny mer intensiv, kryddig och trÀig arom.

Boss Bottled Eau de Parfum, dagens man förkroppsligad av Chris Hemsworth

Boss Bottled Eau de Parfum följer samma linje som sina föregÄngare och riktar sig till alla beslutsamma mÀn som följer sin egen vÀg med ambition. Med en uppenbar signatur verkar den utformad för att utvecklas i en kosmopolitisk vÀrld gjord av elegans och förfining. Utvecklad under licens frÄn Coty, beskrivs den som «den senaste intensiva doften som skapats för dagens man, som förblir trogen mot sig sjÀlv, gÄr sin egen vÀg och definierar sin egen version av framgÄng.» PÄ skÀrmen Àr det just denna bild som Àr markerad. I Hugo Boss-annonskampanjen spelas Boss Bottled Eau de Parfum Äterigen av den australiensiska skÄdespelaren Chris Hemsworth. Det mÄste sÀgas att med sitt blonda huvud och utbuktande muskler verkar ingen kunna motstÄ honom. Tidigare ambassadör för Diesel-mÀrket blev han ansiktet pÄ Hugo Boss 2017. HÀr visas han i en reklamfilm i New York, regisserad av den begÄvade James Gray. SÄ vad sÀgs om att följa i den moderna stadsmÀnnens fotspÄr?

Boss Bottled Eau de Parfum, en ny kryddig och trÀig andedrÀkt

Boss Bottled Eau de Parfum Àr lÀmplig för alla tillfÀllen men saknar inte karaktÀr. Utvecklad av parfymern Honorine Blanc, visar den en ny intensitet och absolut vÀrme. Raffinerat, det börjar med en riktig fÀrskhet som domineras av Àpple och bergamott. Kryddorna Àr dock inte lÄngt borta och dess toppnoter berikas snabbt med svartpeppar. DÀrefter förvandlas Boss Bottled Eau de Parfum till ett lika glödande och girigt hjÀrta. Den senare Àr baserad pÄ en trio av kastanjer, kardemumma och kanel. Boss Bottled Eau de Parfum kastar oss omedelbart till ett verkligt missbruk. DÄ förstÀrks hans manlighet gradvis av vetiverns nÀrvaro. Djur och lÀder, denna maskulina juice slutar med ett sista andetag av mysk.
PÄ flaskans sida presenteras Boss Bottled Eau de Parfum i sagans historiska flaska. Men för tillfÀllet har den fÀrgats i en ny gyllene bronsfÀrg.

Leave a Reply