Boucheron-cat Varumärken

Boucheron Eau de Parfum för män Boucheron

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Boucheron. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Boucheron Eau de Parfum för män Boucheron. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Boucheron Eau de Parfum för män Boucheron

 

 

 

Dessutom var det 1988 som Boucheron beslutade att tillämpa sin kunskap även på parfymavdelningen. Naturligtvis började detta nya kapitel med en doft för kvinnor. Det tog dock inte lång tid att expandera till herreavdelningen, bara tre år senare, 1991.

En Boucheron-juvel förvandlad till parfym

Bland de många ädelstenarna som Boucheron använder är safiren ett riktmärke. Dess midnattblå är helt fängslande och spökande. Det är en kejserlig sten som används och älskas av de ädligaste män och kvinnor på planeten i århundraden. Dessutom är det just detta hypnotiska vapensköld som Boucheron har valt att lyfta fram för skapandet av sin första herrparfym. Därför är denna juice lika förförisk och levande som safir. Därför blir det en exceptionell länk mellan de två världarna i Boucheron-huset. Boucheron Homme är en äkta doft, som om den dras från jordens djup, fast besluten att ge oss det bästa den har. Även om det är en sten som ofta används av kvinnor, påverkar den inte maskuliniteten hos denna parfym på något sätt. Denna essens är kärnan i elementen och har styrkan i havet och luftens lätthet. Boucheron Homme är en oerhört raffinerad parfym som verkar extrahera sin tidlöshet från ädla stenars prakt.

Den aromatiska färskheten hos Boucheron Homme

Boucheron Homme är en parfym som utvecklats av Raymond Chaillan. Det är en fräsch och lysande juice som börjar med en citrus- och aromatisk förening. Dessutom innehåller Boucheron Homme bergamott från Kalabrien, verbena och bitter orange från Mexiko. Dessutom förstärker indisk basilika de aromatiska nyanserna i denna doft samtidigt som den är mer robust tack vare tillsatsen av Georgisk koriander och enbär. Blomstersesserna förstärker sedan parfymens elegans. Detta lämnar en sublim lukt av bulgarisk ros förknippad med den marockanska pelargonets impulsivitet såväl som exotiken hos ylang-ylang på Komorerna eller adeln till Florens iris. Helheten värms upp lite efter lite tack vare närvaron av rockrose och scharlakansröd salvia. Slutligen tar de träaktiga tonerna över. Boucheron Homme avslutas med en avgörande maskulin doft gjord av Singapore patchouli, bourbon vetiver, bohemmossa, Mysore sandelträ, bärnsten och Siam bensoin. Dessutom förstärker vanilj dess söta och söta utseende ytterligare. Som du kanske har förstått, är Boucheron Homme en resa av smaker genom den verkliga världen, en förtrollning av sinnena som dras från jordens fyra hörn.

Leave a Reply