Burberry-cat VarumÀrken

Burberry Her Blossom Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Burberry. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Burberry Her Blossom Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Burberry Her Blossom Eau de Toilette

 

 

 

Utan att förlora möjligheten att visa sitt ursprung tar Burberry oss till England i var och en av sina dofter. Den hÀr gÄngen tar Burberrys Her Blossom Eau de Toilette oss till hjÀrtat av London pÄ en vacker vÄrdag. SÄ vad sÀgs om att ÄterupptÀcka de vackraste trÀdgÄrdarna i den brittiska huvudstaden?

UpptÀck Londons trÀdgÄrdar

Precis som den tidigare Burberry Her, Äterspeglar Blossom-versionen all den Àventyrliga andan som London har att erbjuda. Dynamisk och spÀnnande, metropolen Àr stÀndigt livlig. Det Àr dock precis all denna energi som ÄteruppstÄr frÄn denna parfym. Burberry Her Blossom Eau de Toilette Àr avsedd för alla dynamiska kvinnor, som inte missar möjligheten att lyfta fram sin optimism. Burberry Her Blossom Eau de Toilette Àr en komposition för Àventyrliga och vÄgiga kvinnor, eleganta och spontana. Den hÀr gÄngen verkar den engelska huvudstaden mer Àn nÄgonsin se ut som vÄren. Burberry erbjuder oss en solig promenad genom de mest blommande parkerna i staden. Burberry Her Blossom Eau de Toilette fokuserar sin doft pÄ vÄren. Resultatet Àr en frÀsch och lysande komposition, helt i takt med tiden.

Burberry Her Blossom Eau de Toilette, en livlig och glittrande doft

Burberry Her Blossom Ă€r baserad pĂ„ ett oĂ€ndligt blommigt hjĂ€rta för att förkroppsliga all denna frĂ€schör och denna bucolic anda. Plommonblomningen, som redan finns i den tidigare Burberry Her, visas som den centrala ingrediensen. LĂ€tt och utsökt, det Ă€r plagget för all generositet i denna essens. Mer poetisk Ă€n nĂ„gonsin Ă„tföljs han av pionen, en annan stjĂ€rnblomma av kvinnors parfymeri. Burberry Her Blossom toppnoter, Ă„ andra sidan, Ă€r mer kontrasterande. För det första Ă€r mandarin frĂ€sch och kryddig. Å andra sidan Ă€r rosa bĂ€r mycket varmare och kryddigare. Gradvis mjuknade Burberry Her Blossom. Basen blir jĂ€mnare i kontakt med sandeltrĂ€. Kvinnan som bĂ€r Burberry Her Blossom bekrĂ€ftar sin sensualitet och lĂ„ter en doft av mysk flyta bakom sig, medan subtiliteten men förstĂ€rker uthĂ„lligheten hos denna essens.

Återkomsten av den berömda Burberry-flaskan

NĂ€r det gĂ€ller dess flaska har Burberry Her Blossom exakt samma silhuett som sin föregĂ„ngare. I sjĂ€lva verket Ă€r denna enkla och raffinerade flaska inspirerad av flaskorna som engelsmĂ€nnen en gĂ„ng stoppade i sina trenchcoats, en ikonisk bit i Burberry-garderoben. Denna flaska upptrĂ€dde först i varumĂ€rkets parfymer 1981 för en herddoft, Burberry’s for Men. HĂ€r Ă€r en av sidorna nĂ„got böjd. Dess allmĂ€nna fĂ€rg Ă€r under tiden en mjuk och feminin pulverrosa. Hans keps Ă€r dock nu vit. Burberry-namnet Ă€r graverat pĂ„ basen.

Leave a Reply