Burberry-cat VarumÀrken

Burberry Her London Dream Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Burberry. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Burberry Her London Dream Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Burberry Her London Dream Eau de Parfum

 

 

 

Det Àr precis vad Burberry Her London Dream-parfym handlar om. MissförstÄ mig dock inte, till skillnad frÄn dess Burberry Hennes föregÄngare, som en gÄng fÄngade all liv och rörelse i London, bygger nu mer pÄ artighet, slöseri och poesi. SÄ vad sÀgs om att upptÀcka det nya portrÀttet av en öm och kÀnslig ung kvinna?

Burberry erbjuder oss en ny resa till London

London Àr en av de mest kÀnda huvudstÀderna pÄ planeten. Men han Àr framför allt kÀnd för sin sprudlande, sin dynamik och sin eklekticism. Men den hÀr gÄngen Àr det inte precis vad den nya Burberry Her London Dream handlar om. Mer Àn nÄgonsin krÀver denna parfym drömmighet och poesi. Den brittiska huvudstaden verkar plötsligt mer fredlig. Burberry inbjuder oss att följa i en frisk, lekfull och lÀtt ung kvinnas fotspÄr. VarumÀrket erbjuder oss en vÄrpromenad i hjÀrtat av London, pÄ en vacker solig och avkopplande dag. All lugnet i de stora parkerna i London verkar vara inbjuden till denna essens. De livliga gatorna avger endast positiva vibbar och Burberry Her London Dream visar sig vara en doft laddad med glÀdje och livsglÀdje.

Burberry Her London Dream, en blommig och fruktig essens

Burberry Her London Dream Àr lika romantisk som den Àr livlig. Det börjar med en mycket frÀsch och dynamisk doft, dominerad av citron. Men hÀr Ätföljs denna citrus av kryddor. En pepparaktig doft stiger gradvis upp till nÀsan. Det kommer direkt frÄn ingefÀra, det Àr ocksÄ lite tvÄl. SÄ Burberry Her London Dream blir mer elegant och blommig i sitt hjÀrta. Som en stor bukett bestÄr den av pion och ros. Sedan vinner frosseri mark. Burberry Her London Dream slutar med en gul bas. För mer sensualitet och uthÄllighet slÀpper Burberry Her London Dream trail ocksÄ ett andetag av mysk.

Burberrys djÀrvt eleganta flaska

Burberry Her London Dream presenteras i en flaska som Àr sÄ raffinerad som den Àr förvÄnande. Burberry Her London Dream-flaskan Àr direkt inspirerad av en typisk engelsk herrflaska och har en imponerande men lÀtt rundad form. Huven dominerar under tiden ensemblet, medan den Àr utanför centrum pÄ vÀnster sida. För att uppmÀrksamma det Àr det det enda objektet i denna flaska som Àr helt ogenomskinligt. Dessutom Àr den dekorerad med en liten gyllene kant pÄ höjden av hans hals. Burberry Her London Dream avslöjar all solskönheten i en ljusgul juice i ditt glas. Slutligen Àr namnet pÄ Burberry-mÀrket graverat pÄ dess glas, med stora bokstÀver.

Leave a Reply