Cacharel-cat Varumärken

Cacharel Eau de Toilette för män Cacharel

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Cacharel. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Cacharel Eau de Toilette för män Cacharel. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Cacharel Eau de Toilette för män Cacharel

 

 

 

Den första stora framgången för varumärket Cacharel, som utvecklades 1975, kom fram 1981. «Anaïs Anaïs» är en härligt söt blommig doft som förblir doften av miljoner unga kvinnor. Samma år lanserade varumärket sin första parfym för män «Cacharel pour L’Homme». Träaktig och kryddig, «Cacharel pour L’Homme» återspeglar äventyrens äkthet och sensualitet.

Cacharel pour L’Homme, parfym för mannen som kommer att uppfylla alla dina önskemål

För sin första parfym för män tar Cacharel oss till flera okända destinationer. Här är äventyraren en fri man som fullt ut antar alla hans önskningar och lever enligt sina passioner. Med «L’Homme Cacharel» kommer du att fördjupa dig i vattendjupet så olika från varandra. Det är som om alla landskap smälter harmoniskt för att ge dig unika doftupplevelser. Det okända skrämmer inte Man Cacharel, snarare tvärtom, och han försöker driva och övervinna sina egna gränser. Hans pass är nästan fullt av utländska frimärken och han känner till alla länder, även de mest mystiska … Vågar du följa honom?

Cacharel pour l’Homme och dess ultraförföriska kryddiga träaktiga drag

För att skapa en fri och förförisk doft vände varumärket Cacharel sig till parfymern Gérard Goupy. Den senare skapade en doft så söt som den var mystisk och fräsch. Här kombinerar Gérard Goupy underbart blommor och kryddor. Han har också skapat en unik ylang ylang / muskotnöt. «Cacharel pour L’Homme» börjar med mycket maskulina aromatiska toner, nämligen lavendel och ljus. Allt kombineras med bergamottens färskhet. Hjärtat i «Cacharel pour L’Homme» blandar blommiga toner som pelargon, nejlika, med muskotnöt, vilket ger en unik och harmonisk kombination. Basen på «Cacharel pour L’Homme» är varm, träig och bärnsten och blandar bärnsten med vetivermossa och cederträ. Flaskan ser ut som en resekolv och trotsar kontrasten mellan glas och metall för en touch av elegans.

Den första maskulina doften av Cacharel-märket «Cacharel pour L’Homme» är doften från en förförisk och äventyrlig man. Du gillar att leva upp till dina passioner och dra nytta av det okända. Gérard Goupy har markerat ett unikt ylang ylang / muskotnöt som ger styrka och karaktär till hela kompositionen.

Leave a Reply