Det berömda frihetshuset tar unga flickor i en romantisk virvelvind

Synonymt med de unga flickornas romantiska drömmar, märkte Cacharel sin närvaro på 70- och 80-talet genom att översvämma marknaden för unga kvinnor med vackra Liberty-tryck. En sann signatur för varumärket, frihet, som har blivit ett modestycke, var ursprunget till en lika viktig parfym: ”Anaïs Anaïs”.

Vid tidpunkten för utgivningen av den vackra blommiggröna doften kände unga flickor sig knappt bekymrade över parfymer, eftersom dofterna som erbjuds inte motsvarade deras smak. Cacharel är särskilt knuten till denna unga kvinnliga publik, så det var logiskt att den allra första doften från modehuset var tillägnad dem.

”Anais Anais” som släpptes 1978 är ursprungligen inte en stor kommersiell framgång, det är med åren som det kommer att bli en bästsäljare inom parfymeri, som är den första juice avsedd för unga kvinnor som söker kvinnlighet till både oskyldiga och sensuella. Från doften med anteckningar av vita och pulverformiga blommor toppade med vedartade krafter till opalinflaskan, är alla ingredienser förenade för att störa genren. ”Anaïs Anaïs” vann händerna på unga kvinnors hjärtan medan de öppnade ett brott på en hittills otillgänglig marknad.

”Från Anaïs Anaïs” till ”Amor Amor” blir den unga flickan Cacharel en kvinna

Baserat på den enorma framgång som ”Anaïs Anaïs” har mött, fortsatte varumärket Cacharel sin framgångsrika stigning i parfymvärlden genom att släppa 1987 ungdomarnas idol, ”Loulou”.

Den unga kvinnan från ”Anaïs Anaïs” har vuxit upp och söker lika mycket att förföra som att förvåna, så hon kommer att erbjudas en mystisk och förvånande parfym, den vackra ”Loulou”, en pulverformig blommig juice med uttalade orientaliska accenter som en blandning av renhet och sensualitet. ”Loulou” blir också ikonen för en parfymerad generation som ständigt uttalar ”Loulou, c’est moi”.

1994 blir den unga flickan Cacharel den här gången på ett fullt och antaget sätt helt glamoröst och helt förföriskt tack vare den blommiga fruktiga ”Eden” som kommer att erbjuda en känslig blandning av varma och sensuella blommor (som ylang-ylang eller fleur d . orange) associerade med glittrande mandarintoner och bländande gröna toner.

1998 erbjöd Cacharel en söt doft av renhet och lugn under det stämningsfulla namnet “Noa”. Liksom flaskans pärlpärla kommer ”Noa” att landa i unga kvinnors halsar på jakt efter blommiga buketter av berusande mjukhet … Detta är ännu en framgång!

Sedan med det nya årtusendet kommer tiden för ”Parfym av kärlek” eller ”Amor Amor”, en dyrbar och glittrande fruktig bärnsten avsedd för unga passionerade kvinnor och lite giriga. Här igen märkte Cacharel en parfym som skulle vara en klassiker i ytterligare ett decennium och skulle finnas i flera versioner.

En sak är säker: Cacharel har den otroliga talangen att sätta sina kläder eller sina dofter i takt med tiden. Genom att erbjuda häpnadsväckande dofter och alltid något före trender har Cacharel signerat stora parfymer i flera decennier som har blivit stora klassiker. Så vi kan med rimlighet tro att den senaste skapelsen av huset 2012, ”Catch me”, kommer att förföra med sina kontraster mellan ömma blommiga fruktiga toner och sensuella och glamorösa toner en stor kvinnlig publik.

Detta är de mest framstående parfymerna från Cacharel