Calvin Klein-cat VarumÀrken

Calvin Klein Ck One Summer 2018 Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Calvin Klein. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Calvin Klein Ck One Summer 2018 Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Calvin Klein Ck One Summer 2018 Eau de Toilette

 

 

 

Sedan 2004, varje sommar, har den förvandlats till en begrĂ€nsad sommarupplaga. Även om de vackra dagarna Ă€nnu inte har kommit, har Calvin Klein redan beslutat att lyfta slöjan för sin nya skapelse för 2018. CK One Summer 2018 presenteras som en varm och exotisk juice, som finns i en blĂ„aktig flaska, dekorerad av Raf Simons och Connor . Franta.

Valet av blÄ fÀrg för CK One Summer 2018

Om det Àr en sak som sticker ut nÀr man tittar pÄ nya CK One Summer 2018 Àr det dess blÀndande blÄ fÀrg. Till skillnad frÄn sina föregÄngare som blandade flera olika nyanser, Àr CK One Summer 2018 helt lackerad i en enhetlig fÀrg som pÄminner om sommarhimmelens azurblÄ. Det mÄste sÀgas att valet av denna nyans inte gjordes slumpmÀssigt. BlÄ Àr vÀsterlÀndarnas favoritfÀrg. Det Àr synonymt med frihet, lugn och ro. Med honom syftar CK One Summer 2018 till att vinna mÀn och kvinnors hjÀrtan över hela vÀrlden. Observera ocksÄ att detta Àr fÀrgen pÄ vatten, kÀllan till allt liv. I den meningen skulle CK One Summer 2018 nÀstan lÄta som en vÀlsignad motgift.

Ett samarbete med Connor Franta och Raf Simons för Calvin Klein

CK One Summer 2018 erbjuder fortfarande lite excentricitet. Den levereras med en platta med sjÀlvhÀftande etiketter. Dessa innehÄller fotografier tagna av Connor Franta, en amerikansk YouTuber, och logotyper ritade av designern Raf Simons. DÀrför lÄter Calvin Klein sina kunder uttrycka sig och anpassa ytan pÄ flaskan. Nu Àr det dags för kreativitet och alla kan fÄ flaskan som motsvarar sin egen personlighet.

Den exotiska sammansÀttningen av aromer frÄn CK One Summer 2018

Mer Àn nÄgonsin Àr CK One Summer 2018 en doft laddad med exotism. Det Àr en riktig uppmaning att resa och verkar ha lÀmnat sitt bagage pÄ en strand pÄ andra sidan vÀrlden. SÄledes börjar dess festliga lukt med det parfymerade andetaget av en av sommarens mest kÀnda cocktails: mojito. Du kommer att ha förstÄtt, det Àr en frÄga om friskhet med accenter av citron och lime. DÄ berikas hjÀrtat av CK One Summer 2018 med en bukett med fÀrska vita ananasblommor. Den fruktiga smaken av CK One Summer 2018 Àr Àntligen insvept i exotisk kokosmjölk. Slutligen slutar det med en mer trÀig cederbotten som kommer att strukturera helheten och ge den mer djup.

Leave a Reply