Calvin Klein-cat VarumÀrken

Calvin Klein CK2 Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Calvin Klein. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Calvin Klein CK2 Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Calvin Klein CK2 Eau de Toilette

 

 

 

Vissa visionÀra designers har ocksÄ skapat nya trender över tiden. Detta var fallet med Calvin Klein nÀr CK One-parfymen utvecklades 1995. Detta banade vÀg för unisexparfymer och lyckades dÀrför vinna en mycket bred publik. Dessutom Àr CK2 inget annat Àn en moderniserad nytolkning av denna ikoniska juice.

Det androgina ursprunget till CK2

För tjugo Ă„r sedan skapade Calvin Klein en verklig chockvĂ„g i parfymvĂ€rlden. I sjĂ€lva verket inspirerades denna designer av nĂ€rheten mellan mĂ€n och kvinnor nĂ€r de observerade sina barn för att skapa en parfym pĂ„ grĂ€nsen till genrer. SĂ„ledes föraktade han kulturer, mode och kön och firade dĂ€rmed ett sĂ€tt att leva dĂ€r gruppen segrar över individen. SĂ„ hĂ€r gjorde CK One sitt utseende för att bli en riktig parfymikon. Om du har förfört en hel generation riktar Calvin Klein nu dagens ungdomar med en ny doft som Ă€r lika blĂ€ndande som sin föregĂ„ngare och minst lika beroendeframkallande. CK2 Ă€r en ny symbol full av erfarenhet och dynamik. Det verkar utformat för att vĂ€cka kĂ€nslor och vĂ€cka passioner. Det Ă€r en klar och transparent juice men med en stark karaktĂ€r. Detta «firar mĂ„ngfalden av förbindelser som kan finnas mellan tvĂ„ personer.» Återigen verkar Calvin Klein ha skapat en helt universell och framför allt unisex ode till livet.

Den frÀscha, vedartade doften av Calvin Klein

Det Àr parfymern Pascal Gaurin som anförtrotts skapandet av denna nya parfym. Dessutom valde han att utveckla sin doft i tvÄ pÄ varandra följande steg. Det senare börjar med en elektrisk och energigivande spÀnning. CK2 Àr en friskhetsvÄg baserad pÄ en grön och skarp öppning baserad pÄ mandarin och violetta blad. Denna ökning hjÀlper ocksÄ till med den aldrig tidigare skÄdade nÀrvaron av wasabi, en slags japansk grön senap kÀnd för sin mycket kryddiga smak. DÄ tar irisens adel över och kombinerar med den absoluta rosen för att skapa en kÀnsla av elegans och fullhet. KÀnsligheten hos CK2 kompenseras av ett mer mineraliskt och rÄtt utseende som liknar vÄt sten. Slutligen slÀpper spÄret ut de vedartade dofterna som Àr förknippade med rökelse. Det Àr sÄ den ursprungliga fÀrskheten hos CK2 viker för ett mycket varmt och magnetiskt drag full av vetiver och sandeltrÀ. Satsen finns i en inverterad flaska. Den har en ergonomisk och futuristisk design. Det Àr ett helt transparent glasrör elektrifierat med neonblÄtt. Som en glödlampa balanserar den pÄ basen och sticker ut för sin minimalistiska stil.

Leave a Reply