Cartier-cat VarumÀrken

Cartier La PanthĂšre Etincelante Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Cartier. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Cartier La PanthÚre Etincelante Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Cartier La PanthĂšre Etincelante Eau de Parfum

 

 

 

La PanthĂšre Ă€r namnet pĂ„ en Cartier juice som skapades 1987. År 2014 erbjöd Cartier det dock ett modernare spĂ„r som redan har anvĂ€nts flera gĂ„nger. SĂ„ledes blev La PanthĂšre ett parfumextrakt och ett lĂ€tt vatten 2014. År 2016 förvandlades det ocksĂ„ till La PanthĂšre Evening Edition och La PanthĂšre Noir Absolu. La PanthĂšre Etincelante Ă€r under tiden en mycket mer fruktig upplaga. En sista hyllning till detta djur som enligt Cartier har blivit en absolut symbol för kvinnlighet.

Den nya fruktiga doften av La PanthĂšre Etincelante

La PanthÚre Evening Edition börjar med en sÀrskilt livlig och fruktig doft. Bergamott ger friskhet och parar med rabarber, jordgubbar och nötter. Anis Ä andra sidan ger denna doft en viss impulsivitet. Sedan fortsÀtter den saftiga aspekten av denna start i sitt hjÀrta med nÀrvaron av pÀronet. Andra blommor berikar ditt recept och understryker kvinnans saft. Denna blommiga bukett bestÄr av gardenia, apelsinblomma, ros och ylang-ylang. Slutligen Àr basen av La PanthÚre Etincelante djupare och mer animalisk, full av mysk, ekmossa, patchouli och lÀder.

Flaskan La PanthĂšre Etincelante

Dessutom pryds La PanthÚre Etincelante med en överdÄdig flaska. Mycket geometrisk, denna behÄllare verkar huggen som en Àdelsten i flera aspekter. Dess svarta fÀrg ger den en mycket mystisk sida och dess silhuett drar en panters skulpturella ansikte. En guld cabochon toppar ensemblen och ger denna parfym ett mycket lyxigt utseende.

Leave a Reply