Azzaro-cat VarumÀrken

Chrome Legend Azzaro Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Azzaro. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Chrome Legend Azzaro Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Chrome Legend Azzaro Eau de Toilette

 

 

 

Dessutom har varumÀrket Azzaro utvecklat flera varianter för att öka det olfaktoriska val som det erbjuder sina fans. En av dem skapades 2007 och kallas Chrome Legend.

Den nya fÀrskheten i Azzaro

MÀn har alltid Àlskat fÀrska dofter. Dessutom parfymerades de lÀnge med Eau de Cologne. PÄ samma sÀtt beslutade Azzaro-mÀrket 1996 att arbeta med denna fÀrskhet under en ny aspekt, vilket gör den mer aromatisk tack vare skapandet av Chrome. VarumÀrket har sÄledes blivit en pionjÀr inom fÀltet och banar vÀg för mÄnga dofter som följer samma hÀrstamning. Men för att skilja sig igen, slÀppte Azzaro Chrome Legend. Detta fungerar sedan pÄ fÀrskheten i ett nytt utseende, vilket gör den mer taktil. Tanken var med honom att «livligheten vinner i pomp utan att förlora nÄgot i lÀtthet». Det Àr dÀrför ett oövertrÀffat Àventyr som Azzaro-huset erbjuder oss genom Chrome Legend. Denna doft Àr en maskulinitet som ser framÄt och följer kursen oavsett hinder. Det Àr en parfym som Àr utformad för en sjÀlvklar och beslutsam man att erövra en El Dorado gjord av friskhet. SÄledes flyter Chrome Legend ett eldigt moln runt det. Den har en överdÄdig elegans och dofter av frisk luft. LÄt oss dock inte glömma att hela Chrome Legend-kollektionen betonar familjens och vÀnliga medverkan. SÄ, Àven om det Àr förkroppsligandet av ett Àventyr, skildrar Chrome Legend en berÀttelse som inte levs ensam utan snarare delas.

Chrome Legend, en juice skapad av en duo

Vad Àr mer, vilket bÀttre sÀtt att framkalla medverkan Àn att vÀlja att föda denna parfym genom en duos hand? DÀrför utvecklades Chrome Legend av Christophe Raynaud och Olivier Pescheux, tvÄ begÄvade parfymer som kÀndes för sin oÀndliga kreativitet i kombination med enastÄende kunskap. Den senare lanserade sedan utmaningen att trÀna friskhet med exceptionell intensitet. För att göra detta valde de att börja sin smak med det fruktiga och krispiga utseendet pÄ ett grönt Àpple. Detta Ätföljs av bitter apelsin, en citrus som ger mer solstrÄlning och ett kryddigt utseende till denna juice. DÄ förstÀrker kompisen och teblomman sofistiken i denna början. DÀr ger kryddorna plats för ett mer vattenlevande hjÀrta. Den innehÄller saltlösning, som de som avdunstar frÄn skummet som exploderar pÄ klipporna. Muskor kommer ocksÄ för att göra hela mer köttsliga och slöa. Slutligen baseras uppsÀttningen pÄ ett koncentrat av maskulinitet baserat pÄ trÀaktiga toner. Chrome Legend slutar med en blandning av cedertrÀ, patchouli och vetiver. De Àr sedan belagda med sötma av bÀrnsten och tonka bönor.

Leave a Reply