Calvin Klein-cat VarumÀrken

CK One Calvin Klein Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Calvin Klein. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av CK One Calvin Klein Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – CK One Calvin Klein Eau de Toilette

 

 

 

Denna framgÄng skulle dock vara ingenting utan en produkt som lever upp till alla sina löften. Idag anses CK One vara en av Calvin Kleins största hits. Fokusera pÄ denna juice betraktas som ikonen för en hel generation.

CK One, en parfym som sys av androgyni

CK One föddes i mitten av 90-talet, mer exakt 1995. För att göra den hÀr sÄg Calvin Klein sina barn. Han noterade att mode över tid utvecklades alltmer till androgyni. Faktum Àr att mÀn nu Àr sÀrskilt mÄnga för att ta hand om sig sjÀlva genom anvÀndning av exempelvis kosmetiska behandlingar. Kvinnor, Ä andra sidan, vill inte lÀngre ta av sig byxorna! För att Ätfölja denna blandning av genrer berÀttade Calvin Klein sig sjÀlv att en parfym behövdes i den hÀr bilden. Det Àr sÄ han utvecklade CK One. Denna doft anses vara en «social doft». Det riktar sig till alla mÀnniskor som letar efter Àkthet och delning. CK One odlar öppenhet och Àrlighet. DÀrför riktar det sig till alla dem som lever sitt liv som de anser lÀmpligt och som vÄgar vara nonconformists. Meddelandet vÀdjade omedelbart till ungdomar och CK One: s försÀljning höjdes frÄn det ögonblick som det lanserades. Denna juice kan skryta med att ha skapat en vÄg av transparens i hjÀrtat av 90-talet. Det har blivit en kultparfym för en hel generation och har stört lukten av tusentals tonÄringar.

Den aromatiska och ikoniska fÀrskheten hos Calvin Klein

Det Àr parfymern Alberto Morillas som Àr ursprunget till denna olfaktoriska sötsak. Sedan bestÀmde han sig för att skapa en slags modern koloni. CK One handlar i huvudsak om fÀrskhet och har valt att starta sin doft med en bergamottuppfriskad grönt te. CK One har ocksÄ en nÄgot exotisk sida tack vare ananasens gnistrande och saftiga nÀrvaro. Hans hjÀrta Àr mer elegant och blommigt. Dess transparens Àr resultatet av en blandning av rosa, lila och hedion. I den meningen Àr det en lÀtt pulverformig juice vars effekt pÄminner om jasmin. Kryddorna rör sig sedan hela. De senare domineras av kardemumma och muskotnöt. Slutligen vÀrms CK One gradvis upp för att avsluta med ett mer sensuellt spÄr av bÀrnsten och mysk. Hans flaska har ocksÄ blivit sÀrskilt kÀnd. Den hÀr har formen av en pumpa som Àr mycket inspirerad av en flaska jamaicansk rom. Hans figur Àr ocksÄ helt androgyn. Dess sandblÀstrade glas Àr mycket behagligt att ta pÄ och satsen Àr fÀrdig med ett skruvlock som liknar en enkel vattenflaska.

Leave a Reply