Parfymörer

Clerc-Marie Amandine

ParfymvĂ€rlden Ă€r vĂ€ldigt uppdelad. Det Ă€r en mycket sluten miljö som har mycket fĂ„ valda representanter i vĂ€rlden. Dessutom Ă€r parfymvĂ€rlden ocksĂ„ mycket maskulin. Ta reda pĂ„ varför … Det Ă€r dock ett yrke som kombinerar kreativitet och vetenskaplig kunskap; tvĂ„ lika feminina och maskulina egenskaper. Lyckligtvis kommer fler och fler kvinnor fortfarande för att Ă„terstĂ€lla balansen. Bland de senare intar Amandine Clerc-Marie en framtrĂ€dande plats och fortsĂ€tter att multiplicera de bĂ€stsĂ€ljare.

Amandine Clerc-Marie, en medfödd talang kombinerad med uthÄllighet

Amandine Clerc-Marie verkar ha en medfödd talang för att skapa parfymer. En passionerad kvinna, hon har lyckats skapa sig ett namn i den mycket slutna parfymvÀrlden. Det mÄste sÀgas att Amandine Clerc-Marie Àr framför allt kÀnd för sin uthÄllighet. Genom var och en av hans skapelser Àr hans ambition ingen annan Àn att grÀnsa till perfektion. För att skapa parfymer som Àr vÀrd namnet, litar hon pÄ att förestÀlla sig en historia eller en karaktÀr. Hon arbetar sedan som en slags portrÀttmÄlare och försöker fÄ fram varje personlighetsdrag i en exakt doft. PÄ samma sÀtt gillar Amandine Clerc-Marie att dela och diskutera. Hon har bland annat arbetat i nÀra samarbete med Michel Almairac, en parfymer tillsammans med vilken hon har fÄtt enorma erfarenheter.

De största luktkompositionerna av Amandine Clerc-Marie

Amandine Clerc-Maries största skapelse den hÀr dagen Àr fortfarande den feminina parfymen Chloé, som lanserades den 6 oktober 2007 i Paris. Denna bÀstsÀljare markerade bokstavligen historien om samtida parfymeri. Hon utvecklade den tillsammans med Michel Almairac, och de bÄda banade vÀg för internationell framgÄng. För att Äteruppta sin kreativa process litar Amandine Clerc-Marie pÄ att ha förestÀllt sig en raffinerad tjej, med en mycket feminin attityd, klok samtidigt som hon Àr gudomlig sensuell. Hon förvandlade det till en rosbaserad essens, en stor klassiker i kvinnors parfymeri, men behöll fortfarande en del av mysteriet. LÄt oss dessutom notera samma sak att denna skapelse belönades i stor utstrÀckning med tanke pÄ att Chloé vann priset för bÀsta feminina parfym av samtida hög parfymeri.

PÄ senare tid har Amandine Clerc-Marie precis undertecknat La Nuit Trésor à la Folie för LancÎme. Den hÀr gÄngen verkar sensualiteten mer sjÀlvklar Àn nÄgonsin. Det Àr lite som om Amandine Clerc-Marie sjÀlv hade utvecklats i sina skapelser, övergett den ibland alltför kloka och blyga tjejen frÄn en förförare fritt frÄn alla begrÀnsningar och ivrig att hÀvda sig helt. Ingen vet Ànnu om denna parfym kommer att ha samma framgÄng som Chloé. Det Àr allt vi önskar honom!

Utöver dessa tvÄ dofter, vet du att Amandine Clerc-Marie redan har arbetat för mÄnga prestigefyllda varumÀrken som Yves Saint-Laurent, Mugler, Marc Jacobs, Viktor & Rolf, Rochas, Sisley, LancÎme eller till och med Kenzo.

[

Leave a Reply