Början av Coach New-York

Coach New-York är ett varumärke som först såg dagens ljus 1941 på ett loft på Manhattan. Det var där ett team med sex hantverkare började utveckla cigarrväskor, manschettknappar och alla typer av tillbehör för män. Allt styrdes sedan av ett par bestående av Miles och Lilian Cahn. Det var dock lite senare att de senare lyckades när de hade idén att utveckla en unik garvningsteknik. De använde läder av baseballhandskar för att göra väskor. Mycket snabbt märktes kvaliteten på deras produkter. Dessutom är läderna på dessa handskar kända för sin extrema mjukhet och motståndskraft mot alla test. Dessutom misslyckades det patinerade utseendet på deras skapelser inte allmänheten. Sedan den dagen har Coach New-York tagit ett sportkläder till lyxvärlden. Varumärkets kunskap fortsatte att utvecklas tills det utvidgades till det feminina universum 1961. Dessutom leddes Coach New-York då av Bonnie Cashin, en symbolisk figur i klädsel. Amerikansk slitage. Den vågade integrera i de befintliga modellerna med vitaminer, både funktionella och bedrägligt avslappnade. Bland de mest kända linjerna som producerats av Coach New-York var Cashin Carry-samlingen en enorm framgång. På samma sätt anses Duffel Bag från 1970-talet, en slags hinkformad väska, idag vara en tidlös.

Tränare New York idag

Utrustar sig med särskilt solida fundament har Coach New York därmed utökat sin kändis över hela världen. Även om varumärket firade sitt 75-årsjubileum tog det chansen att investera i Frankrike. Som sådan har en butik precis öppnat i hjärtat av Paris, i hjärtat av Gyllene triangeln. Den senare representerar inte mindre än 600 m² byggd i en typisk amerikansk stil. Tegelväggar av glas, plattor som påminner om New Yorks tunnelbana, mahognytrappa, … Allt har tänkt på att transportera oss direkt till hjärtat av New York City. Helheten är både förfinad och minimalistisk för ett särskilt urbant och aktuellt utseende. Samtidigt undertecknade Coach New-York också ett partnerskap med Interparfums, vilket gjorde det möjligt för den att utveckla en allra första doft. Det bär helt enkelt namnet på varumärket och åtföljs av en duschgel och kroppsmjölk.

Så utan att ha råd med en returbiljett till New York, vad sägs om att shoppa direkt från Times Square utan att lämna vår vackra huvudstad?

Detta är de mest framstående parfymerna från coach

Posts not found