Tom Ford-cat VarumÀrken

Costa Azzura Tom Ford eau de parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Tom Ford. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Costa Azzura Tom Ford eau de parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Costa Azzura Tom Ford eau de parfum

 

 

 

Med sin Costa Azzurra-doft tar den oss till hjÀrtat av Medelhavet. Denna juice Àr ett raffinerat solkoncentrat, lika lyxigt som det Àr strÄlande. Presenterad i en vacker gyllene flaska, transporterar den oss till en annan plats rik pÄ kÀnslor och vÀlbefinnande.

Costa Azzurra, en doft som Àr synonym med resor

För de flesta amerikaner Ă€r Medelhavet en plats att upptĂ€cka minst en gĂ„ng under livet, lĂ„ngt ifrĂ„n dess kultur och lika fascinerande för sin levnadskonst som för sin gastronomi och skönhet. Det Ă€r dock just för att transportera oss till denna region som Tom Ford skapade Costa Azzurra-parfym. Det mĂ„ste sĂ€gas att den amerikanska designern kĂ€nner till den hĂ€r delen av planeten vĂ€l 
 Innan han öppnade sitt eget lyxvarumĂ€rke 2006 hade han successiva befattningar som konstnĂ€rlig chef för husen Gucci och Yves Saint-Laurent. Frankrike och Italien Ă€r dĂ€rför dess vĂ€lkomnande lĂ€nder. Med Costa Azzurra tar du oss till en plats som Ă€r bekant för dig. Denna kontrasterande doft betraktas som en vĂ„g av friskhet, Ă€ven om havssalt fyller atmosfĂ€ren och blandar sig med sanddynerna. Det Ă€r en tröstande solstrĂ„le som sveper bort fuktig hud. «Jag har alltid gillat dofter som har förmĂ„gan att resa», förklarar Tom Ford. Costa Azzurra fĂ„ngar den avslappnade men sexiga atmosfĂ€ren i Medelhavet. För mig Ă€r detta den ultimata flykten. «

Costa Azzurra, Tom Fords lysande och soldoft

PÄ den estetiska sidan Àr Costa Azzurra helt i linje med Tom Fords vÀrld. Lyxigt efter behag, förför det oss med sin förfining och dess gyllene fÀrg. Dess glas Àr fint skulpterat för att rita mÄnga Ädror, som Black Orchid-parfymen hade gjort tidigare. Dess genomskinliga vÀggar Àr upplysta med en gyllene juice, som om den har allt ljus och kraft frÄn solen. Dessutom ekar denna lysande tonalitet den gyllene lacken som finns pÄ etiketten och pÄ locket. HÀr Àr det inte bara en framkallning av Medelhavet utan ocksÄ Tom Fords naturliga elegans.
Endast Costa Azzurra kombinerar frÀschheten i havsluften med Rivieraens vedartade andetag. Det Àr som en uppfriskande saltvÄg som sveper över kroppen i solen. För att göra detta, börja med en trio citron, eterisk olja av myrten och enbÀr. DÀrför Àr den lika uppfriskande som den Àr hartsartad och trÀig. Denna aromatiska kÀnsla fortsÀtter i sitt hjÀrta med nÀrvaron av mastik och cypressharts. TrÀaktig och omsluter verkar Costa Azzurra komma direkt frÄn skrÀpomrÄdet. Avsluta med en sista touch av ek och rockrose.

Leave a Reply