Courrèges-cat Varumärken

Courrèges Man Sport Eau de Toilette Courrèges

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Courrèges. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Courrèges Man Sport Eau de Toilette Courrèges. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Courrèges Man Sport Eau de Toilette Courrèges

 

 

 

Sedan revolutionerade Courrèges damgarderoben genom att utveckla kortare jackor, mer markerade klänningar i midjan, platta skor och framför allt minikjolen! Därför har kvinnan stannat i centrum för sina aktiviteter under hela sin existens. Männen var å andra sidan mer tillbakadragna. Sedan 2014 har dock entreprenören Frédéric Torloting beslutat att ge Courrèges nytt liv. Därför fokuserade han mer specifikt på varumärkets maskulinitet och därmed föddes två nya parfymer för män. Idag inbjuder vi dig att upptäcka Courrèges Homme Sport-versionen mer detaljerat.

Mäns historia och Courrèges

Courrèges-huset har alltid präglats av herrkläder. Men han hade redan försökt orientera sig mot män på 70-talet. I själva verket gjorde André Courrèges en första herrkollektion 1973. Snabbt 1977 blev detta sortiment av kläder associerat med en parfym som heter FH77. André Courrèges förklarade: ”Jag hade en exakt idé: Jag ville ha en eau de toilette att bära med glädje, med en original, stark och mycket maskulin arom, varm och omslutande. Jag kallade det FH 77, F för Formel, H för Man och 77 för födelseåret eller två gånger 7, ett nummer som ger lycka till ”. Men hon omriktade sig snabbt mot kvinnlighet och Courrèges mäns kollektioner försvann. Samtidigt har varumärket Courrèges alltid associerats med många sportevenemang. I synnerhet var han tvungen att skapa de officiella kläderna för de olympiska spelen i München 1972. Idag verkar hela hans historia dyka upp igen genom denna parfym. Sedan 2014 har Courrèges verkligen fått sin manliga sektor, särskilt tack vare affärsmannen Frédéric Torloting. «Vi ville bredda vårt spektrum med respekt för varumärkets visuella arv», säger han. Förutom sin klädkollektion erbjuder Courrèges oss nu två nya dofter, inklusive Courrèges Homme Sport.

Den nya herrdoften Courrèges Homme Sport

Courrèges Homme Sport avslöjar sig i en imponerande, raffinerad och maskulin flaska. Flaskan bildar en fyrkant av tjockt glas som fortfarande släpper igenom ljuset. Trots sin harmoni är denna container alltså i opposition. Dess transparens ger den en mycket ömtålig och fridfull sida. Tjockleken på hans glas och hans imponerande storlek visar emellertid på en mycket självklar manlighet. Hans namn visas på ena sidan med grå versaler. Courrèges Homme Sport får därmed ett särskilt urbant och modernt utseende. Dess lukt är som dess visuella. Det är också mycket kontrasterat och leker med en blandning av friskhet och sensualitet. Således börjar Courrèges Homme Sport med en energigivande mynta. Hennes hjärta utvecklas under tiden mot en mer pulveriserad och vegetabilisk elegans av violett. Slutligen slutar det med ett förföriskt animerat myskspår.

Leave a Reply