Nina Ricci-cat VarumÀrken

Deci DelĂ  Nina Ricci Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Nina Ricci. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Deci Delà Nina Ricci Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Deci DelĂ  Nina Ricci Eau de Toilette

 

 

 

DĂ€rför kommer parfymhuset Nina Ricci alltid att erbjuda eleganta och moderna parfymer Ă€ven om det Ă€r möjligt. Detta Ă€r just fallet med Deci Dela som, ett Ă„r före Thierry Muglers Ă€ngel, erbjöd oss ​​godis blandat med en vindblomma.

NÀr Nina Ricci njuter av en bestÀmt modern doft: Deci Dela

L’Air du Temps och dess magnifika duvor markerade 1950-talet med sin kryddiga och kraftfulla virvelvind av blommor och kryddor, ett riktigt litet «olfaktoriskt mirakel» komponerat av Francis Fabron för mannen som dĂ„ bara var modedesigner: Robert Ricci. Denna andra doft frĂ„n Nina Ricci’s hus Ă€r en sĂ„ enorm hit att den snabbt efterfrĂ„gas och kommer att gĂ„ igenom Ă„rtionden utan att ta en rynka och till och med föryngra varje Ă„r med en vacker ny flaska.

Deci Dela, Ă€ven om den slĂ€pptes nĂ€stan 50 Ă„r efter L’Air du Temps, Ă€r en av husets olfaktoriska och uppfinningsrika bedrifter. Cette fois le parfumeur qui choisit de creer la composition de Deci Dela ne s’est pas inspiration des fleurs Ă©picĂ©es mais des fleurs fruitĂ©es et gourmandes alors that the tendance des parfums gourmands n’était pas encore entamĂ©e par son fameux chef de file Angel qui sortira ett Ă„r senare.

SĂ„ledes bekrĂ€ftar Deci Dela sig som en mycket ny och innovativ parfym och dess kommunikationskampanj spelar i denna aspekt för att tĂ€vla i att vĂ„ga med specialeffekter och en ung genial skĂ„despelerska. Anne Brochets charm och originalitet för denna kampanj lyfter verkligen fram originaliteten hos den flaskliknande kompositionen av Deci Dela. Dessutom sĂ€ger skaparna av Deci Delas kommunikation rakt pĂ„ att «de ville visa en kvinna som lyssnar pĂ„ allt som hĂ€nder runt henne utan att vara oseriös.» Kort sagt, en kvinna i luftens tid 


Deci Dela mellan doftande fruktiga och chypre originaliteter

Deci Dela komponerades av parfymerna Evelyne Boulanger och Jean Guichard som valde att arbeta pÄ tre huvudaxlar: fruktiga aspekter först, blommiga och pulverformiga vita aspekter och sedan djupa trÀiga sensualiteter. NÀr det gÀller Deci Dela-flaskan, Ätminstone lika original som dess doft, designades den som ett fÀrgglatt konstverk av Elisabeth Garouste och Mattia Bonetti.

Beslutsamt Àr Deci Dela fortfarande idag en mycket original parfym som öppnar med en ovÀntad utgÄng av hallon, persikor, aprikoser och boronia. För att Ätfölja dessa frÀscha och delikata delikatesser öppnar hjÀrtat med vÀrdefulla toner av vit jasmin och fresiablommor som kommer att dammas av den eleganta irisen. En touch av hasselnöt kommer att lÀgga till sin ursprungliga touch till helheten. Slutligen kommer patchouli, sandeltrÀ och styrax att förena med vanilj för att bilda ett sensuellt och kraftfullt spÄr av den ömma och lekfulla Deci Dela-kvinnan som inte glömmer att förföra!

Leave a Reply