Varumärken Zadig & Voltaire-cat

Det här är! Inga regler Zadig & Voltaire

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Zadig & Voltaire. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Det här är! Inga regler Zadig & Voltaire. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Det här är! Inga regler Zadig & Voltaire

 

 

 

Helt i linje med lyxvärlden behåller den ett obestridligt element av elegans samtidigt som den vänder sig till en ung generation, oändligt trendig och utrustad med rockambitioner. En riktig bästsäljare för varumärket, den är nu tillbaka på scenen och får en helt ny form. Det här är! Inga regler klär din flaska i en ny militär design och berikar din otrevliga andedräkt med en livlig och raffinerad friskhet.

Det här är! Inga regler, ett elegant och kontrasterande recept

Låt oss komma igång med receptet This Is Him! Inga Zadig & Voltaire regler. Om det är en ny doft, kom ihåg att den här kompositionen innehåller stjärningredienserna i sortimentet, nämligen ett hjärta av vanilj och rökelse, varma och mystiska råvaror, kända för att ge sensualitet till juicer som innehåller den. Runt dessa element artikuleras många andra smaker. Det här är! Zadig & Voltaires No Rules börjar med färska toppnoter och spelar överdoserad grapefrukt för en mycket ljus sida. Citron förstärker ytterligare dynamiken i This Is Him! Det finns inga regler, medan svartpeppar gör hela mer glödande och eldig. Hans hjärta är då mer aromatiskt. Det här är! Inga regler kombinerar blommig elegans av pelargon med medelhavsdoft av lavendel. Slutligen är det här han! Inga regler slutar med en sandelträbas, vars mjölkiga jämnhet förstärks av cederns maskulina närvaro. Mer än någonsin är det här han! No Rules är ett nytt doftäventyr för alla dagens rock ‘n’ roll och rebell herrar.

Zadig & Voltaire-flaskan är klädd med ett militärt gitter

Därför behövdes en flaska för att matcha ambitionerna med This Is Him! Utan regler. Även om flaskan med denna parfym inte är diametralt motsatt den från sina föregångare, har den ändå tolkats på nytt av Penninghen-skolan, en parisisk institution som specialiserat sig på konstnärlig ledning och inredningsarkitektur. Det här är han! Inga regler håller alltid de tre perfekt släta sidorna i kombination med en grovare sida, som om de skärs direkt från ett glasblock med tång. Detta ger detta är honom! Inga regler för ett mer naturligt och upproriskt utseende. Tidigare har den tråkiga svarta försvunnit till förmån för en transparent grön dekorerad med en militäruniform. Naturligtvis valdes detta motiv inte slumpmässigt. Oändligt fashionabelt, det är universellt i omfång och ger omedelbart en bild av styrka och mod. Satsen är krönt av ett kopparmetallock, både naturligt och raffinerat. Med detta är han! Det finns inga regler, det handlar om balans, mellan styrka och jämnhet, kraft och måttlighet.

Leave a Reply