VarumÀrken Zadig & Voltaire-cat

Detta Àr ditt doftande vatten! Zadig och Voltaire

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Zadig & Voltaire. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Detta Àr ditt doftande vatten! Zadig och Voltaire. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Detta Ă€r ditt doftande vatten! Zadig och Voltaire

 

 

 

Det verkar emellertid redan ha erövrat hjĂ€rtan hos mĂ„nga fria och upproriska unga kvinnor. Det Ă€r en juice baserad pĂ„ vanilj och kastanjer, en slags sensuell frosseri och rock ‘n’ roll som dagens urbana kvinna.

Zadig & Voltaires parisiska rock and roll

Utan tvekan Ă€r den nya This is Her designad för en nĂ„got upprorisk kvinna, perfekt antar hennes förförelse och visar minimalistisk chic. This is Her Ă€r en doft som anvĂ€nds med djĂ€rvhet och beslutsamhet. Det Ă€r en ode till förförelse och vördnad. SĂ„ledes förvĂ€rvar den ett svavel- och gourmetspĂ„r som inte gĂ„r obemĂ€rkt förbi. Detta Ă€r bilden av musen som valts av Zadig & Voltaire, den attraktiva JosĂ©phine Le Tutor. Hon Ă€r kĂ€nd för sin karismatiska personlighet och oemotstĂ„ndliga charm. Helt berusande i This is her-annonsen, den bĂ€r vackert attityden hos Zadig & Voltaire. Hon lyckas vara upprorisk utan att sakna klass och det Ă€r utan tvekan delvis tack vare hennes söta ansikte att This is Her har pratat om honom sĂ„ lĂ€nge. PĂ„ samma sĂ€tt hade hans ankomst meddelats under en parisisk kvĂ€ll i hjĂ€rtat av HĂŽtel de LiĂ©na. SĂ„ Zadig & Voltaire hade bjudit in allt det bĂ€sta inom mode- och showbranschen. Det var en slags social och mycket underhĂ„llande kvĂ€ll som bland annat innehöll en tatueringsbĂ„s, karaoke och ett electrohouse-upptrĂ€dande av den franska DJ The Avener. Även hĂ€r hade Zadig & Voltaire visat perfekt samstĂ€mmighet nĂ€r det gĂ€ller kommunikation, och blandade underbart sociala evenemang med provokation, teman som alltid Ă€r associerade med This is Her.

Den skamlösa frossen i This is Her

För framstÀllningen av denna parfym samlade Zadig & Voltaire-huset en parfymduo bestÄende av Sidonie Lancesseur och Michel Almairac. BÄda har valt att fÄ doften av denna parfym att kretsa kring jasmin. Det Àr en av de mest kÀnda blommorna i parfymeri, kÀnd för sin solstrÄlning och sin överdÄdiga rikedom. Det Ätföljs ocksÄ av röda frukter, en mer vÄgad och kryddig ingrediens som avslöjar den svavelaktiga aspekten av Zadig & Voltaire-kvinnan. Detta Àr henne döljer dock inte ett ömt hjÀrta och dess smak mjukas upp av den utsökta nÀrvaron av kastanjer. Dessutom gÄr vanilj och sandeltrÀ lÄngt för att förstÀrka denna effekt. Allt finns i en mycket raffinerad flaska. Detta bildar ett tjockt vitt rektangulÀrt block. Alla kanter Àr klara och rena, medan dess högra sida Àr bruten i berget. SÄ det Àr idealiskt utformat för att passa perfekt med sin manliga motsvarighet. SÄledes bildar dessa tvÄ dofter en oskiljaktig och helt kompletterande duo.

Leave a Reply