Dolce & Gabbana-cat VarumÀrken

Dolce & Gabbana Eau de Parfum för kvinnor Dolce & Gabbana

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Dolce & Gabbana. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Dolce & Gabbana Eau de Parfum för kvinnor Dolce & Gabbana. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Dolce & Gabbana Eau de Parfum för kvinnor Dolce & Gabbana

 

 

 

Med Pour Femme 1992 erbjuder Dolce & Gabbana en orientalisk sĂ„ stark som den glĂ€nsande blicken av en italiensk skönhet och sensuell som solen smeker huden pĂ„ Ă„rhundraden gamla sicilianska stenar. Pour Femme av Dolce & Gabbana förvandlades till en fantastisk parfymklassiker, till och med till en liten ansiktslyftning 2012 för att göra den Ă€nnu mer gourmet 
 Alltid mer italiensk ocksĂ„!

Pour Femme av Dolce & Gabbana skapades 1992 och föddes pÄ nytt med Laetitia Casta 2012

Född 1992 drevs Pour Femme till toppen av parfymförsÀljningen med sin eleganta och sensuella doft, men ocksÄ, lÄt oss vara uppriktig, av en chockerande annons filmad av Giuseppe Tornatore med den «vackra» Monica Bellucci.

Surrealistiskt, helt excentriskt och helt suggestivt, reklamen utnyttjar charmen frĂ„n Monica Bellucci som klĂ€r sig naken, knappt gömd bakom ett ark av klanen av sicilianska kvinnor. Den stackars mannen som tittar pĂ„ den med avund svĂ€ljer sin blĂ€ckfisk och sniffar behĂ„n av den skönhet som lĂ€mnas av misstag övergiven! Effekten av detta tillkĂ€nnagivande, som kommer att spridas mycket i Italien, kommer att vara en riktig utlösare för Dolce & Gabbana 


Pour Femme slutar inte dÀr och kommer tillbaka 2012 med en moderniserad komposition och en ny madonna för att fÄ oss att drömma: Laetitia Casta. Fortfarande mycket laddad med livet pÄ Sicilien, den nya annonsen för Pour Femme erbjuder oss en fantastisk utsikt över ön men ocksÄ en passionerad kÀrlekshistoria med en stjÀrna i höjdpunkten av hennes skönhet och sensualitet.

För Dolce & Gabbana, trots dessa moderniseringsalternativ för Pour Femme, Ă€r det fortfarande en frĂ„ga om att fĂ„ in den glamorösa dolce vita-touchen som Ă€r helt nödvĂ€ndig för haute couture och parfymmĂ€rket. «Det Ă€r en frĂ„ga i denna feminina parfym [Pour Femme] uppdaterad, med kĂ€nsla, blommor och sensualitet som övervĂ€ldiger dig med sicilianska traditioner, passion och estetik pĂ„ 50-talet ”enligt Luigi Feola frĂ„n Dolce & Gabbana.

HÀll Femme Dolce et Gabbana: en orientalisk gourmet som gÄr igenom tiden utan rynkor!

Om Pour Femme förÀndrades 2012 för att modernisera sina mer gourmet- och söta aspekter har flaskan Àntligen genomgÄtt liten förÀndring, förutom de fÀrger som anvÀnds för att uppdatera dem. DÀrför sÀljs Pour Femme idag i en överdÄdig fyrkantig flaska i samma form som originalet frÄn 1992, samtidigt som den erbjuder en guldkabokon toppad med en rosa keps.

Den parfymerade kompositionen av Pour Femme som Jean-Pierre Mary förestÀllde sig 1992 omarbetades 2012 av Procter och Gamble för att framhÀva den orientaliska och gourmetfasetterna i denna stora klassiker. SÄ frÄn de bÀsta tonerna förtrollas vi av en exotisk och gourmet neroli blomma som blandar sig med de söta dofterna av en hallonfÀrg och en lÀtt citrusfÀrg av mandarin. Sedan kommer den kÀnsliga och subtila jasminen att erbjuda sin flÀtiga och blommiga sötma till dessa dyrbara söta toner. Djupet kommer att beröras med gourmetnoter av karamell och vanilj, men ocksÄ med sensuella och förtrollande dofter av sandeltrÀ och heliotrop.

Pour Femme föddes i kvinnors hjÀrtan tvÄ gÄnger med stor framgÄng. Helt beroendeframkallande och ultra feminin, Pour Femme vill förkroppsliga «kÀrnan i Dolce & Gabbana-kvinnan: passionerad, sensuell och moderlig. För kvinnan medveten om sin styrka och hennes övertygelse. »Dolce & Gabbana för kvinnor

Leave a Reply