Dolce & Gabbana-cat VarumÀrken

Dolce Shine Eau de Parfum Dolce & Gabbana

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Dolce & Gabbana. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Dolce Shine Eau de Parfum Dolce & Gabbana. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Dolce Shine Eau de Parfum Dolce & Gabbana

 

 

 

I sina klĂ€der som i parfymerna stiger den sicilianska solen frĂ„n alla hĂ„ll. SĂ„ hĂ€r uppfattades Dolce-parfym 2014. Domenico Dolce sa dĂ„: ”SjĂ€lens adel, elegansen i vardagliga gester, glĂ€djen att dela frĂ„n generation till generation, men ocksĂ„ tydlig perfektion. Av en enda vit blomma. Detta Ă€r bilden av Sicilien som jag bĂ€r djupt inuti mig och den som jag andas in i denna kĂ€nsliga parfym ”. Idag uppfinner denna doft sig sjĂ€lv men behĂ„ller sin sol- och blommiga anda. Fokusera pĂ„ Dolce Shine frĂ„n Dolce & Gabbana, kollektionen 2020.

Dolce Shine, en soldoft full av optimism

Dolce Shine av Dolce & Gabbana presenteras i en flaska med en mycket feminin silhuett. Basen bestÄr av ett tjockt och transparent glas som öppnar vÄr syn pÄ en gul juice. Hans keps tar emellertid samma fÀrg. Dess ljusa och flamboyanta ton utstrÄlar en kommunikativ energi. Dessutom Àr hennes blommformade keps feminin och nÄgot retro. För anekdoten Àr det en hyllning till sicilianska traditioner. Denna propp Àr inspirerad av marsipanskulpturerna gjorda av de flesta sicilianska konditorer. HÀr inbjuder smÄ rosa kronblad sig sjÀlva i mitten av denna keps. En svart grosgrain-bÄge Àr fÀst vid hennes hals, medan ordet Shine Àr som om det Àr handskrivet pÄ hennes framsida.
Med sina gula höjdpunkter ger Dolce Shine omedelbart en mycket optimistisk bild. Vem bÀr den Àr en bubblande kvinna, som ler mot livet och njuter lyckligt av varje lycklig dag. I sjÀlva verket framkallar Dolce Shine hjÀrtans glada hjÀrtklappning nÀr det goda vÀdret kommer, nÀr de första solstrÄlarna dyker upp. Mycket mer Àn bara en parfym erbjuder Dolce Shine ett löfte om en kÀnslomÀssig och sensorisk resa pÄ Sicilien.

Den lysande och trÀaktiga doften av Dolce Shine av Dolce & Gabbana

För att göra denna parfym vĂ€nde sig Dolce & Gabbana-huset till parfymören Marie Salamagne. Den senare har valt att börja sin komposition med en fruktig blandning och sedan utvecklas mot mer blommiga dofter innan den vĂ€rms upp med trĂ€. Öppningen av denna komposition blandar mango och kvitten för en sammetslen och gourmetfinish. Grapefrukt uppdaterar ocksĂ„ denna början. DĂ„ bildar jasmin och apelsinblomma en generös bukett med vita blommor. En salt överenskommelse blandas med ensemblen för att förstĂ€rka Dolce Shines sensualitet. Denna doft slutar med en trio av vit musk, blekt trĂ€ och australiensiskt sandeltrĂ€. Resultatet Ă€r en perfekt solig juice, en hyllning till italienska Dolce Vita.

Leave a Reply