Valentino-cat VarumÀrken

Donna Rosa Verde Valentino Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Valentino. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Donna Rosa Verde Valentino Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Donna Rosa Verde Valentino Eau de Toilette

 

 

 

Dessutom inspirerades den direkt av dess historiska huvudkontor, belÀget i hjÀrtat av Rom, i Palazzo Mignanelli. Idag lÀmnar Valentino sjÀlva byggnaden och tar oss med i sina trÀdgÄrdar. Valentino presenterar för nÀrvarande en ny version av sin juice, kallad Valentino Donna Rosa Verde. Detta Àr den mest sprudlande vÄrutgÄvan i hela samlingen.

Valentino Donna Rosa Verde, en doft som doftar av sprudlande natur

Valentino Donna Rosa Verde Àr en doft inspirerad av en frodig trÀdgÄrd. Dess arom Àr frÀsch och vegetabilisk, liknar den i naturen som vaknar tidigt pÄ morgonen, fortfarande fuktad av dagg men varsamt vÀrms upp vid dagens första ljus. Valentino Donna Rosa Verde tar oss med pÄ en nyckfull Äktur. Bara hon översÀtter glans frÄn de majestÀtiska fontÀnerna, det friska vattnet i en pool, mjukheten frÄn de första solstrÄlarna eller vÀxternas skönhet. För att göra detta samlar den flera ingredienser i sin doft, var och en mer förtrollande Àn den förra. Valentino Donna Rosa Verdes recept Àr verk av parfymör Sonia Constant. Hennes kvinnlighet lyser i en allians av magnolia och ros. Denna blommiga bukett blir dock snabbt sprudlande vid kontakt med kompis. Dess kryddiga arom uppvÀgs av ingefÀra kryddig brus. Slutligen bevarar Valentino Donna Rosa Verde vÄrens friskhet i kontakt med bergamott, en frukt som hÀrrör frÄn korsningen mellan citron och sur apelsin.

Valentino omtolkar sin ikoniska flaska för Rosa Verde

FrÄn och med dÄ saknades bara en flaska för att förbÀttra denna exceptionella parfym. Valentino Donna Rosa Verde presenteras i en flaska med en silhuett som Àr identisk med dess föregÄngares. Det mÄste sÀgas att denna extraordinÀra behÄllare har bearbetats ner till minsta detalj. Det har en mycket stark samtida sida och samtidigt framkalla en retro-Àkthet som kommer direkt frÄn det förflutna. DÀrför kan ingen verkligen ge det en Älder och den hÀr flaskan verkar tjÀna tidlöshet. Dess glasyta Àr helt tÀckt med prismer, sÄ att den kan reflektera ljus. Dessutom framkallar denna form stenen frÄn typiska italienska palats. I mitten bÀr en guldplatta stolt sitt namn och harmoniserar perfekt med sprutlocket. Satsen har Àndrat sin gamla rosa fÀrg för en mer kÀnslig grön. SÄledes sÀger det visuella med Valentino Donna Rosa Verde mycket om vÀxtandningen den innehÄller.

Leave a Reply