Guerlain-cat VarumÀrken

Eau de cologne Eau de Cologne du Coq Guerlain

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de cologne Eau de Cologne du Coq Guerlain. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de cologne Eau de Cologne du Coq Guerlain

 

 

 

MĂ„nga av AimĂ© Guerlains skapelser kommer att vara rent, friskt och blandat vatten som traditionen Ă€r. Fram till Jicky-revolutionen 
 Denna Eau de Cologne du Coq föddes ocksĂ„ frĂ„n Jicky 1894, inte som de andra!

Dold bakom Jicky vÄgar Aimé Guerlain med Eau de Cologne du Coq 


Efter en sĂ„ övervĂ€ldigande framgĂ„ng som Eau de Cologne ImpĂ©riale, hur kunde AimĂ© Guerlain inte fortsĂ€tta traditionen med familjeparfymer? DĂ„ kommer den lysande studenten AimĂ© Guerlain att fortsĂ€tta anstrĂ€ngningarna för att skapa lĂ€tta vatten avsedda för kronade huvuden, kvĂ€llar eller sociala dagar 
 Fram till det ögonblick dĂ„ AimĂ© tar över parfymeringen i stĂ€llet för sin far, Pierre – François-Pascal och skapa den första moderna parfymen i historien: Jicky.

Med Jicky, inte mer naturligt sötvatten, utan mĂ„lningar, berĂ€ttelser portrĂ€tterade i parfymer. Detta hindrar inte AimĂ© frĂ„n att gynna rikedom av naturliga rĂ„varor 
 SĂ„ oundvikligen nĂ€r AimĂ© Guerlain vĂ€ljer att skapa en Eau de Cologne till hyllning till skĂ„despelaren frĂ„n Cyrano de Bergerac BenoĂźt-Constant Coquelin, kan det inte vara vanligt. Eftersom Eau de Cologne du Coq, trots sitt frĂ€scha och citrusutseende, ocksĂ„ Ă€r en vacker vild 


Eau de Cologne du Coq eller djurens fÀrskhet 


Den mjuka och sÄ kÀnsliga Eau de Cologne du Coq presenteras för nÀrvarande i den legendariska Eau de Cologne Impériale-flaskan, «bi» -flaskan skapad av glasmÀstaren Pochet & du Courval 1853 pÄ begÀran av Pierre-François-Pascal, fadern till parfymern Aimé Guerlain. Naturligtvis spelar etiketten pÄ Eau de Cologne du Coq-flaskan med patriotiska och imperialistiska symboler för att komma ihÄg kompositionens rent franska ursprung.

Som Guerlain gillar att sĂ€ga idag, “Eau de Cologne du Coq illustrerar den kĂ€nsliga men snarlika fĂ€rskheten hos en vĂ„rmorgon. SĂ„ledes skickar tonerna av apelsin, bergamott och citron sina kryddiga krafter till den sĂ„ kĂ€nsliga och exotiska blomman av neroli för att erbjuda frĂ€scha och blĂ€ndande toppnoter.

DÄ kommer hjÀrtat av denna Eau de Cologne du Coq att bli patchouli, aromater av lavendel och jasmin för att dekorera denna Köln med eleganta blommor som du vÀljer. Slutligen kommer vi att ha nöjet att upptÀcka en mycket original djurbakgrund för ett kölnvatten. Vilket pÄminner oss om att om Aimé Guerlain Àr den vÀrda Guerlain-Àttlingen till Eau Impériale, Àr han ÀndÄ skaparen av Jicky och dess sensuella och djupa toner av animalitet.

Det var uppenbart att det inte var de första Aimé Guerlain-parfymerna som stod kvar i Guerlains hus och arv. Naturligtvis Àr det den lysande Jicky och denna Eau de Cologne du Coq, liksom alla skapelser som följde, som markerade det beundransvÀrda kreativa arbetet hos denna ultramoderna och mycket visionÀra parfymör.

Leave a Reply