Lacoste-cat Varumärken

Eau de Lacoste Fraîche L.12.12 Eau de Toilette för honom Lacoste

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Lacoste. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau de Lacoste Fraîche L.12.12 Eau de Toilette för honom Lacoste. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Eau de Lacoste Fraîche L.12.12 Eau de Toilette för honom Lacoste

 

 

 

När allt kommer omkring, vad bättre än ett uppfriskande andetag för att åtfölja idrottarnas fart? Till och med idag har Lacoste beslutat att berika sitt breda utbud av parfymer. Fokusera på varumärkets senaste maskulina skapelse: L.12.12 Eau Fraiche pour Lui.

L.12.12 Eau Fraiche pour Lui, en livlig och träig maskulinitet

L.12.12 Eau Fraiche pour Lui är en enkel doft utrustad med oändlig rikedom. Det går till det väsentliga och berikar sig med en träig, maskulin och mycket modern arom. L.12.12 Eau Fraiche börjar med en citrusskal blandad med en aromatisk doft. Således översätter det en omedelbar förbränning medan den ytterligare berikas med en klarare och renare vattenlevande arom. Helheten korsas av ett Limoncello-avtal. Slutligen, för att motverka denna oklandliga livlighet, avslutas L.12.12 Eau Fraiche pour Lui med en maskulin doft av patchouli och cederträ. Denna träbas fungerar på ett mycket modernt sätt. Resultatet är porträttet av en beslutsam och samtida man.

När Lacoste pikétröja blir parfym

På en rent visuell nivå, L.12.12 Eau Fraiche för att återställa alla emblematiska koder i märkespolotröjan. Den lilla Lacoste-krokodilen finns på framsidan av din flaska. Den explosiva gröna färgen säger mycket om dess vitalitet. Koden L.12.12 associerad med namnet på denna parfym hänvisar till skapandet av Lacoste pikétröja. L står för Lacoste. 1 hänvisar till det enda tyget som används, petit piqué. 2 betyder korta ärmar. Och den andra 12 visar antalet prototyper som måste produceras innan grundaren René Lacoste var nöjd med resultatet.

Leave a Reply