Hermès-cat Varumärken

Eau de Mandarine Ambrée Hermès Eau de Cologne Water

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Hermès. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau de Mandarine Ambrée Hermès Eau de Cologne Water. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Eau de Mandarine Ambrée Hermès Eau de Cologne Water

 

 

 

Med Eau de Mandarine Ambrée signerar mästare parfymern en fräsch och uppfriskande Köln med en stark karaktär som kommer att behaga både kvinnors halsar och herr axlar …

Den flätiga av bärnsten och glädjen av mandarin: Mandarin Amber Water

Mycket inspirerad av den berömda frasen av den surrealistiska «Jorden är blå som en orange» av Eluard eller till och med i den nu kult Eau d’Orange verte, Eau de Mandarine Ambrée är den magnifika allegorin av ett doftande möte mellan jorden och dess bärnsten. undrar. och Medelhavet och dess solcitrus.

Som målare erbjuder Ellena oss med Eau de Mandarine Ambrée en djup syn på den sura friskheten som kommer att hittas med sensualiteterna för att belysa bättre. En vision om Köln som både är klassisk genom användning av mandarin och helt innovativ genom användning av bärnsten. Köln är inte längre bara ett friskt föremål, det är en parfym för huden som kan upplevas … ”Les Colognes, dessa hälsoprodukter, av omedelbar njutning, är idag parfymer av det intima, som svarar på ett behov av förfining, för det nöje vi känner i oss själva och för oss själva. Klassiska, originella, ibland överraskande, jag skapade dem för att leva dem mer än för att göra dem sporta ”, berättade Ellena.

Således kommer detta läckra och saftiga Mandarin Amber Water att veta hur man fördjupar sig i händerna på dem som vet hur man tämjer det. Under visningen av de två sista Hermès-skapelserna 2013 är det Eau de Narcisse Bleu och Eau de Mandarine Ambrée som kastar sig från sin lilla springbräda i de djupa vattnen med magnifika blåaktiga reflektioner.

«Jorden är blå som en orange» kan detta Amber Mandarin Water viska …

Naturligtvis presenterar Eau de Mandarine Ambrée den nu välkända lyktflaskan från den vackra Colognes Hermès-samlingen. Detta busiga och originella Amber Mandarin-vatten kan dock inte prydas med en annan färg än en ljus och tonic orange, som om solen hade kommit att sätta sig på flaskan …

Från de första toppnoterna, den söta och massiga mandarinen som om vi precis hade provat den fängslar oss med dess medelhavs- och gourmetfräschhet. Sedan erbjuder passionfrukterna de vackra citrusfrukterna en exotisk och fängslande resa för ett drömmande hjärta … Slutligen ger bärnstenen sin sensuella och mystiska ljusstyrka för att sätta in den så trevliga mandarinen i ett bad av mjölkväxt och sammetsmjukhet. vit.

”Tillförd av glädje kombineras mandarin med glödet av passionsfrukt, avslöjat av den flätiga känslan av bärnsten. En novell som uttrycker ett levande, ljust och mjukt paradis, fångat i en färg. »Hermès för Eau de Mandarine Ambrée.

Leave a Reply