Courrèges-cat Varumärken

Eau de Parfum Blanc de Courrèges Courrèges

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Courrèges. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau de Parfum Blanc de Courrèges Courrèges. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Eau de Parfum Blanc de Courrèges Courrèges

 

 

 

Tillsammans med den nu odlade Empreinte och Eau de Courrèges erbjuder Blanc de Courrèges sina original och avgjort futuristiska godis till en publik som väntar på att den fasta näsan återvänder. Blanc de Courrèges «symbol för tidlös renhet» erbjuder sina blommiga, kryddiga och gourmetdoftar för att återigen falla i Courrèges galna missbruk.

Blanc de Courrèges: när ljuset från haute couture översvämmer parfymen …

Om några extravagant annonserade stora avkastningar är illusoriska eller konstruerade, verkar det som om Courrèges och dess legendariska parfymer inte är bland dem. Renässansen av det berömda huset för haute couture och parfymeri var emellertid länge försenat, eftersom Courrèges själv levde genom stora svårigheter i flera år, trots sitt tidlösa varumärke och dess oöverträffade stil.

Lyckligtvis har ankomsten av två token-entusiaster från 60-talet återupplivat Moon Girl från asken. Blanc de Courrèges, tillsammans med den legendariska Empreinte och Eau de Courrèges, kommer att markera det luktande året 2012 genom att erbjuda de två dofter som har blivit kult återbesökta för tillfället, liksom den magnifika brisen av friskhet i denna vita som beskrivs som gudomligt kreativ.

Blanc de Courrèges följer alltså den ursprungliga linje som skaparen önskar genom att erbjuda nya, fängslande och originella aromer. Dessutom hänvisar den passande namnet White till en av de färger som mest markerade Courrèges haute couture-kollektioner, i synnerhet en helvit samling från 1965. André Courrèges sa om den här obefläckade samlingen att ”Jag gillar Le Corbusier som förde in ljuset husen kan jag belysa mina kläder. «.

Denna Blanc de Courrèges är därför sol och lysande, som «en uppenbar och ovanlig doft» Courrèges för Blanc de Courrèges.

Där den vita blir lätt och sammetslen …

Hur kan jag föreställa mig att denna Blanc de Courrèges skulle kunna bära en annan flaska än den som Empreinte bar eller ännu mer nyligen Eau de Courrèges? Så med rätta är Blanc de Courrèges-flaskan … obefläckad vit och bär den vackra bakelitbubblan, precis som sina föregångare!

Blanc de Courrèges erbjuder en kryddig start av rosa samlingsbär förstorade av en delikat söt och utsökt exotisk litchimassa. I hjärtat, den lite fruktiga rosen av Grasse och den vita blomman leker med blommor stjärnor doftade med pulver av en lilja absolut. Slutligen omsluter Blanc de Courrèges oss i en obefläckad vit knopp där vit patchouli, vit mosk och vit bärnsten leker med sin värme för att skapa ett mjukt och tröstande spår till denna vackra blomma.

Blanc de Courrèges markerar återkomsten av de stora värdena i Maison Courrèges som kombinerar parfymerade eller estetiska traditioner med kreativ och parfymerad innovation. Julie Massé, en ung parfymör, undertecknar här en av sina första stora framgångar och låter Courrèges återigen bekräfta, trots åren som gått, att huset inte har förlorat sin överlägsenhet i parfymeri.

Leave a Reply