Serge Lutens-cat VarumÀrken

Eau de Parfum Datura Noir Serge Lutens

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Serge Lutens. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de Parfum Datura Noir Serge Lutens. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de Parfum Datura Noir Serge Lutens

 

 

 

Datura Noir slÀpptes 2001 Àr inget undantag frÄn denna artist-parfymregel. Enligt hans första farliga giftmetod som endast reserverats för expertkvinnor, kommer han att visa sig mycket mer öm och solrik Àn man kanske hade trott. Kan detta vara en av hans mÄnga attraktionskrafter som Lutens i hemlighet har?

Datura Noir eller en förgiftad natts dröm?

Genom att namnge deras nya parfym Datura Noir kan vi knappast förneka avsikten att förvĂ„na Serge Lutens. Vanligtvis klassisk, tyvĂ€rr klassisk, skulle lĂ€raren sĂ€ga, en parfym döps med ett namn som krĂ€ver det positiva, för glĂ€dje, för kĂ€rlek 


Vem sa att Serge Lutens var en klassiker? SĂ„ han tvekar inte Ă€n en gĂ„ng att bryta denna tradition för att kalla sin mystiska doft efter en kraftigt giftig, till och med dödlig blomma! Och bekrĂ€fta det högt och tydligt genom att presentera Datura Noir som «DjĂ€vulens lilla rök i paradiset.» «Eftersom denna vackra datura-blomma Ă€r kraftigt hallucinogen och Ă€r ocksĂ„ avsedd att anvĂ€ndas av shamaner för att sĂ€tta sina subjekt i en trans 
 Ett lĂ€kemedel anses dĂ€rför vara mycket farligt i mĂ„nga avseenden.

«Tidigare, nĂ€r en hĂ€xa brĂ€ndes, planterades en liten Datura-buske pĂ„ bĂ„lens aska sĂ„ att dess rötter tillfördes de sista onda energierna  » Serge Lutens för Datura Noir.

SÄ naturligtvis kommer vi inte att motstÄ att dra en parallell mellan den fantastiska 80-talshiten frÄn Dior-parfymeriet Poison och denna mystiska Lutens född 2001. Om idéen ur kommersiell synvinkel verkar densamma, Àr jÀmförelsen dÀr. För djupt inne har Datura Noir inget av Poisons orientaliska överflöd, förutom en liten ton av kamfer pÄ toppen. LÄt oss se att Lutens bara gör nÄgot nytt!

Datura Black frÄn skugga till ljus 


Som vanligt kommer Serge Lutens bara att anvÀnda de vackra OH-filmerna i sin sober och raffinerade flaska för att ge oss en glimt av dess utsökta doft. Och den vackra bÀrnstensfÀrgade fÀrgen pÄ Datura Noir pÄminner oss naturligtvis redan om nÄgra förtrollade eller onda trolldrycker.
Men om de övre tonerna pÄ Datura Noir Àr nÄgot kamfererade, markeras de tydligt av toniciteten av citron och mandarin associerad med blommiga och fruktiga toner av osmanthus. DÄ kommer denna kÀnsliga och mycket trevliga kÀnsla av vÀrme och monoi att strÀcka sig till hjÀrtat tack vare ylang-ylang associerad med kokosnöten som kastar oss direkt in i ett exotiskt paradis. Tuberosen och dess sol- och honungsfasetter i kombination med den bittra mandeln förlÀnger denna resa i en omslutande och mjölkaktig komfort. Slutligen kombineras det dammiga djupet av heliotrop och vita muskler med gourmetvanilj för att tÀcka vÄra sinnen bokstavligen förtrollad av denna helt beroendeframkallande doft.

Med en Lutens-parfym bör du aldrig lita pÄ ditt första intryck, vilket ocksÄ Àr perfekt med den hÀr Datura Noir som ser ut som en ond trollkarl nÀr han i princip Àr ingenting. Det finns ingen ond trollformel eller gift eller berusande trollformel för Datura Noir utan snarare en kÀrleksdryck med solens goda smak och högtider. Lita inte pÄ framtrÀdanden!

Leave a Reply