Penhaligon's-cat VarumÀrken

Eau de Parfum de Oud av Nil Penhaligon

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Penhaligon’s. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av Eau de Parfum de Oud av Nil Penhaligon. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de Parfum de Oud av Nil Penhaligon

 

 

 

Som sÄdan har Penhaligons utvecklat en samling som hyllar sina tidiga glansdagar. Den hÀr kallas Trade Routes och den kastar oss in i hjÀrtat av Londons bryggor i slutet av 1800-talet. Bland de mÄnga parfymer som utgör detta sortiment, heter man Oud De Nil.

Penhaligon Trade Routes Collection

Det var i slutet av 2014 dÄ Penhaligon-varumÀrket bestÀmde sig för att erbjuda sina konsumenter en riktig resa tillbaka i tiden. För att göra detta har den utvecklat Trade Routes-samlingen, en doftblandning som Àr mycket inspirerad av de historiska Londons handelsvÀgar. SÄledes Àr Oud De Nil dess sjÀtte vÀsen. Var och en av juicerna som utgör denna samling slÀpper ut andningen av en viktig ingrediens som passerade genom den brittiska huvudstaden i slutet av 1800-talet. I den meningen skulle det vara nÀstan som att ta en tur genom tid och rum och att transportera oss till de engelska bryggorna fyllda med mÄnga lyxartiklar att andas in doften av dessa dofter. Det Àr som en engelsk sidenvÀg. Med bara lite fantasi kan du nÀstan förestÀlla dig tidens stora skepp som seglar runt om i vÀrlden och stannar i London för en smyg och förhandlingsstopp innan du ger dig ivÀg igen. Den hÀr gÄngen verkar Penhaligons uppmÀrksamhet ha varit mer pÄ ett fartyg frÄn Egypten som innehöll gammalt trÀ. SÄledes verkar parfym Oud De Nil vara en smart blandning av tradition och modernitet, öst och vÀst.

Oud De Nil, vÀlkommen till egyptiskt land!

Oud De Nil Àr en juice som luktar av en svunnen tid och en fantasiserad resa till hjÀrtat av faraonas land. Med ett enkelt andetag kan du framkalla bilden av mystiska tempel. Hennes vita klÀnning flyter, som ett skepps segel pÄ Nilen kan blÄses av ökenvinden. Oud De Nil börjar med en bergamottbaserad friskhet. Denna frukt som hÀrrör frÄn korsningen mellan citron och bitter apelsin slÀpper hÀr sin uppfriskande friskhet. Det följs av en typisk medelhavsingrediens: apelsinblomma. Dess solstrÄlning Ätföljs av den överdÄdiga rikedomen av jasmin och rosens feminina elegans. PÄ samma sÀtt Àr detta blomsterarrangemang ocksÄ utsmyckat med pelargon, en vÀxt som dock Àr kryddigare och lite kryddig. Dessutom följes denna frÀcka sida tydligt Àven efter Oud De Nil-parfym. Detta slÀpper ut en kryddnejlika lukt associerad med rökelsen. Woods kompletterar den hÀr bilden och ger den mer struktur. Vi noterar sÀrskilt guaiac-trÀet och bÀrnstenet. Dessutom Àr det ocksÄ i detta ögonblick nÀr ouden spelar in och avslöjar all sin prakt, dess adel och dess sÀllsynthet.

Leave a Reply