Serge Lutens-cat VarumÀrken

Eau de parfum Des Clous Pour Une Pelure Serge Lutens

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Serge Lutens. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de parfum Des Clous Pour Une Pelure Serge Lutens. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de parfum Des Clous Pour Une Pelure Serge Lutens

 

 

 

LÄngt ifrÄn trenderna lÄter Serge Lutens framför allt sin kreativitet tala, vilket ger upphov till en nischparfym, exklusivt reserverad för konsumenter av redan erfarna parfymer. 2020 erbjuder Serge Lutens oss en ny olfaktorisk gÄta. Hans doft heter Des Clous pour une Pelure och Ätföljs, som alltid, av ett enkelt spÀnnande citat som förklaring. SÄ hur Àr det med denna livliga, mystiska och energigivande juice?

Naglar för huden, ett gratis vatten

Des Clous pour une Pelure Ă€r en parfym som tillhör Eaux de Polroits-samlingen av Serge Lutens. Dessutom mĂ€rks detta i flaskans vision, gemensamt för alla essenser i detta sortiment. DĂ€rför förenas naglar för en skal av Eau d’Armoise, vit sandeltrĂ€, citronblomning, ljusgrĂ„, kallt vatten eller till och med halmvatten. OĂ€ndligt lyxigt, det Ă€r gjort med Ă€dla och noggrant utvalda ingredienser. Faktum Ă€r att Waters of Courtesy inte Ă€r essenser som de andra. Var och en av dem har den egenskapen att framhĂ€va högst en till tvĂ„ ingredienser. Serge Lutens har ocksĂ„ ansvaret för att vĂ€lja rĂ„varor som sĂ€llan finns i dofter. HĂ€r Ă€r apelsinen och kryddnejlika, tvĂ„ element som tenderar att vara i bakgrunden i parfymer. Precis som alla tillstĂ„nd av artighet föresprĂ„kar Des Nails for a Skin ocksĂ„ renhet. HĂ€r har överflödiga detaljer ingen plats. Des Clous pour une Pelure kommer rakt pĂ„ sak och förstĂ€rker dess fascinerande sida Ă€nnu mer.

Naglar för en hud, doften av intensiv och kryddig energi

Liksom alla parfymer frĂ„n Serge Lutens beskriver Des Clous pour une Pelure inte specifikt dess recept. Serge Lutens föredrar att associera det med en gĂ„tfull fras, som alla fritt kan tolka som de vill: «Naglar hĂ€r Ă€r en metafor för att detta vatten Ă€r kĂ€rt för mig!» Denna apelsinskal kliar i ögonen och hans spik Ă€r naturligtvis en spik ”. SĂ„ledes antyder det att dess doft domineras av tvĂ„ huvudingredienser: apelsin och kryddnejlika. Orange ger denna doft extrem vitalitet och kryddig energi. Kryddnejlikor, Ă„ andra sidan, Ă€r mörkare och kryddigare. Det gör denna komposition sĂ€rskilt explosiv. Om doften av Des Clous pour une Pelure inte Ă€r tydligt stavad, rĂ„der det ingen tvekan om att det Ă€r en rik doft med ett starkt temperament.
Allt presenteras för oss i en tjock glaskub, sublimerad med en turkosblÄ juice, en fÀrg som Àr synonym med energi och renhet. Utan tvekan Àr Des Clous pour une Pelure en perfekt demonstration av all kunskap hos den gÄtfulla Serge Lutens.

Leave a Reply