Guerlain-cat VarumÀrken

Eau de Parfum Guerlain Champs-Elysées

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de Parfum Guerlain Champs-Elysées. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de Parfum Guerlain Champs-ElysĂ©es

 

 

 

Nostalgisk för sina rötter, Guerlain ville hyra sitt historiska förflutna genom att skapa en doft tillÀgnad sin legendariska adress: Champs-Elysées. Den söta och mousserande kvinnan frÄn Champs Elysees kommer att förkroppsliga Guerlain-andan till slutet av dess kÀnsliga dofter.

Champs Elysees: en doft av nostalgi upplyst av Flower Woman

Pierre-François-Pascal Guerlain, AimĂ© Guerlain, Jacques Guerlain, Raymond Guerlain, Jean-Paul Guerlain eller sagan om kĂ€nda parfymerar utbildade sig i samma anda av efterfrĂ„gan och excellens. Naturligtvis, nĂ€r en sĂ„dan familjedynasti dör, Ă€r nostalgi i ordning. Som ett resultat föreslog den nya chefen för LVMH, vĂ€gledd av Jean-Paul Guerlain, fortfarande skapare, att skapa en ny doft med hĂ€nvisning till den legendariska adressen 68, Champs-ÉlysĂ©es, en sann familjeparadis och stjĂ€rnparfymbutik. Guerlain. sedan 1904 ..

VĂ„r och en lĂ€tt ode till den parisiska kvinnan Ă€lskad av familjen Guerlain, Champs-ÉlysĂ©es erbjuder ett andetag av ny blommig friskhet frĂ„n en lysande mimosa, en rĂ„vara som Ă€nnu inte anvĂ€nds av mĂ€rket. För att förkroppsliga den vĂ„gade och lika eleganta medborgaren var valet av Sophie Marceau som mus (fortfarande sĂ€llsynt i parfymer 1996) av Champs Elysees uppenbart.

Mellan mimosa och rosa vÀljer inte Champs-Elysées!

Den sublima Champs-ÉlysĂ©es Ă€r tĂ€nkt att vara charmig, lĂ€tt och elegant, som de sublima kvinnorna som trampar denna mytiska aveny för att komma in i den överdĂ„diga Guerlain-butiken. Den stora och fulla flaskan, som för att bĂ€ttre representera silhuetten av en kvinna i glas, pĂ„minner ocksĂ„ om sin triangel av livet den mest berömda triangulĂ€ra utsikten över allĂ©n, vare sig det Ă€r TriumfbĂ„gen eller Pyramid av Pei.

Guerlain-huset anser att Champs Elysees Àr en «Floral Musque Fruity». FrÄn de bÀsta anteckningarna erbjuder persika och melon sina söta och sammetslen aromer med ett blommigt hjÀrta. De dammiga och kÀnsliga aspekterna av mimosan leker med den vackra genomskinligheten av rosen för att belysa hjÀrtat av Champs Elysees. Lila, dallilja och pion prydda med en antydan av svarta vinbÀr spelar utsmyckningarna i denna blommiga symfoni. Slutligen ger basnoterna av bensin, sandeltrÀ och vanilj, en lÀtt Guerlinade, en vacker exotisk och gourmet sensualitet till denna «genomskinliga, lysande och glittrande» doft frÄn Champs Elysees. «

«Champs-ÉlysĂ©es Ă€r ett utbrott av kristallskratt», ett livfullt och lysande hjĂ€rta som utstrĂ„lar all kunskap hos de tvĂ„ stora parfymerna Jacques Guerlain och Jean-Paul Guerlain, pĂ„ vĂ€g att bli sin farfars officiella eftertrĂ€dare 1996 Guerlain-huset tillhör LVMH-gruppen sedan 1994, Guerlain-huset bekrĂ€ftar med styrka och elegans tack vare Champs Elysees, övertygelserna och de djupa vĂ€rdena för dem som snart kommer att bli tvĂ„hundra Ă„r gamla. Hem. För som anges i det första mottot frĂ„n skaparen av Guerlain: «Ära Ă€r kortvarig, bara berömmelse varar.»

Leave a Reply