Prada-cat VarumÀrken

Eau de parfum Infusion of Iris Prada

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Prada. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de parfum Infusion of Iris Prada. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de parfum Infusion of Iris Prada

 

 

 

Faktum Ă€r att det minsta vi kan sĂ€ga Ă€r att Prada-huset har uppfyllt sitt löfte om att göra en juice «som inte liknar trenderna». Detta Ă€r baserat pĂ„ högkvalitativa rĂ„varor. Det Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n dagens alltför överdĂ„diga och prĂ„liga dofter. Med honom Ă€r allt subtilt. Infusion d’Iris vill hellre viska Ă€n skrika. Det uppmanar dig ocksĂ„ att komma nĂ€rmare och visar en mycket nyanserad kvinnlighet.

Prada Infusions-samlingens tidlöshet

Infusion d’Iris Ă€r en doft lĂ„ngt ifrĂ„n feminina eller maskulina stereotyper. Han bryr sig knappast om aktuella trender, följ bara deras röst. Det verkar lika laddat med ett svunnen arv eftersom det Ă€r inriktat pĂ„ moderniteten i vĂ„r vĂ€rld idag. Han Ă€r den enda som ansvarar för Pradas lĂ„nga historia tillsammans med sin visionĂ€ra anda. Med andra ord innehĂ„ller den alla motsĂ€gelserna frĂ„n varumĂ€rket Prada. Infusion d’Iris Ă€r allt pĂ„ samma gĂ„ng: förflutna och framtiden, precision och poesi, subtilitet och kraft, friskhet och förförelse. Du kan skryta med att ha tagit fram ett okĂ€nt universum, fullt av drömmar och kĂ€nslor. Dess subtilitet gör bara denna juice mer fĂ€ngslande. Med honom bekrĂ€ftas ingenting, allt föreslĂ„s. Infusion d’Iris Ă€r en inbjudan att drömma. Detta Ă€r en vacker hyllning till Italien. Dess frĂ€scha doft liknar ren linne som sublimerar bar hud. Denna subtila juice vĂ€ckte genast fascineringen hos parfymĂ€lskare. Sedan skapandet har Infusions de Prada fortsatt att hĂ€nda inom hyllorna i Prada-huset.

De mÄnga olfaktoriska nyanserna av en irisinfusion

Iris Ă€r en mycket Ă€del rĂ„vara, utan tvekan en av de dyraste av hela parfymers palett. Dessutom har Prada inte sparat pĂ„ resurser eftersom det riktar sig till en av de mest raffinerade irisvarianterna pĂ„ planeten: Iris Pallida frĂ„n Florens. Behandlas lĂ€tt och delikat, hĂ€r ger det oss det bĂ€sta av sin doft. Dess början Ă€r ocksĂ„ upplyst av en gnistrande och kryddig kombination av mandarinapelsin och neroli. Genom att vĂ€lja att gĂ„ pĂ„ fĂ€rska och citrus toppnoter, ville Prada hyra kölnerna frĂ„n förr. HĂ€r gör ocksĂ„ vegetabiliska och jordnĂ€ra toner av galbanum sitt utseende. Dessa Ă€r berikade med vĂ€rmen frĂ„n medelhavskitt. Slutligen fĂ„r de woody tonerna gradvis överhanden. Infusion d’Iris avslutas med en subtil blandning av vetiver, ceder och bensin. Somalisk rökelse Ă„ andra sidan bidrar hĂ€r till att förstĂ€rka den mystiska aspekten av denna juice.

Leave a Reply