Kenzo-cat Varumärken

Eau de parfum Jeu d’Amour Félin Kenzo

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Kenzo. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau de parfum Jeu d’Amour Félin Kenzo. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Eau de parfum Jeu d’Amour Félin Kenzo

 

 

 

Det verkar emellertid som om det återvänder i en ny sensualitetsförklaring riktad mot dagens förföriska kvinnor och framträder som jägare som är ivriga efter nya förnimmelser. Fokusera på den nya Jeu d’Amour Félin av Kenzo, en helt köttlig och väldigt fruktig doft.

De nya dofterna från Jeu d’Amour Félin

Det nya kattkärleksspelet är omedelbart identifierbart. Faktum är att flaskan liknar dess föregångares. Den har samma form som en glasskulptur klädd i färgade lacker. Hennes figur påminner om en smal kvinna i en lång klänning. Således verkar han ha förberett sig att förföra alla som korsar hans väg. Å andra sidan, om den senare någonsin hade en köttfärgad outfit, är hans kopp nu helt täckt i svart. Således visar sig Jeu d’Amour Félin vara en särskilt nattlig doft. Dess arom överensstämmer då med detta visuella. Detta är arbetet av en parfymduo som, som tidigare, komponerats av Daphné Bugey och Christophe Raynaud. Denna extremt sensuella komposition börjar med fruktiga dofter. Således innehåller Jeu d’Amour Félin klementin och jordgubbar. Klementinen avslöjar den glittrande sidan hos Kenzo-kvinnan, medan jordgubben lätt kan smaksättas här med ett fint glas champagne. Sedan förmedlas helheten snabbt av en mer blommig karaktär som härrör från pion, tuberos och jasmin. Detta koncentrat av vita blommor mörknar gradvis till en mörkare och mer förförisk bas som utstrålar patchouli, bärnsten och mysk.

Kenzos förföriska fru

Kenzo Jeu d’Amour Félin är alltså i perfekt kontinuitet med sina föregångare. Det avslöjar den mest fascinerande aspekten av den redan förföriska kvinnan från samlingens förflutna. Han verkar sedan ha avfyrat sitt sista kort för att vinna Kenzos frenetiska spel. I själva verket ser varumärket kärlek som ett spel, vilket gör förförelse till ett otroligt glädjespel. För att återigen tolka den här bilden på skärmen ringde Kenzo återigen den begåvade skådespelerskan Louise Bourgoin. Den senare var känd för första gången på Canal + som ett meteorologiskt fel. Sedan var det i rollen som Adèle Blanc Sec i Luc Bessons film som hon verkligen avslöjade sin potential som skådespelerska. Ingen vet ännu i vilken mysig atmosfär Louise Bourgoin tar oss till lanseringen av Jeu d’Amour Félin. Fall att följa för en version av vilken vi redan kan berätta att det kommer att vara mycket frestande …

Leave a Reply