Kenzo-cat Varumärken

Eau de parfum Jeu d’Amour l’Elixir Kenzo

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Kenzo. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Eau de parfum Jeu d’Amour l’Elixir Kenzo. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Eau de parfum Jeu d’Amour l’Elixir Kenzo

 

 

 

Delikat blommig och sedan utsökt fruktig, den här gången vågar Jeu d’Amour l’Elixir göra allt och erbjuder oss sina vackraste sensualiteter att berusa det byte som Kenzo-kvinnan önskar. Denna Kenzo-kvinna, alltid förtjusande representerad av Louise Bourgoin, är definitivt inte kall i ögonen och tar ut badkaret med sin Jeu d’Amour l’Elixir!

Älskar spelet Elixir eller kärleksdrycket av den söta trollkarlen, Kenzos muse

Historien om kärlek och passioner mellan mousserande Louise Bourgoin och Jeu d’Amour når sin höjdpunkt med det sublima och vågiga fläckskottet 2015 där skönhet visar att kärleken är ett bohemiskt barn som inte känner till spelets regler, om inte de av en attraktion, av en truism.

För Jeu d’Amour blir Elixir Louise Bourgoin en sann frestare som vågar lämna alla sina kort nakna för att vinna hjärtat hos sin outtömliga spelare. Hans ljusa ögon och bara axel uppmanar Kenzo-kvinnan att spela allt till förmån för alla, och påminner henne om «att förtrollning inte är fusk.» Som den explosiva finalen i mötet mellan Jeu d’Amour-kvinnan och hennes vackra motståndare spelar Jeu d’Amour l’Elixir svart och rosa magi för att bättre förtrolla med sina orientaliska charm …

”KENZO JEU D’AMOUR-kvinnan har all djärvhet och bryter reglerna med elixiret, en sann kärleksdryck. »Kenzo för Jeu d’Amour l’Elixir.

Jeu d’Amour l’Elixir, kraften i en orientalisk blomma för ett fascinerande spel av ljus och skugga

Den magnifika glasflaskan gjuten som en skulptur som framkallar den känsliga sensualiteten hos feminina kurvor är klädd i svarta och lila charm för detta Elixir Love Game. Dessutom pryds förpackningen av detta nya verk återigen med den röda munnen på sin mus, det glamorösa emblemet för den första Jeu d’Amour.

Ett äkta kärleksspel mellan skugga och ljus, Jeu d’Amour l’Elixir exploderar till ljusa och levande toppnoter av hesperidia sammansatt kring mandarin och orange. I hjärtat hittar vi den eleganta och dyrbara jasminen som för tillfället är färgad med den så mystiska tuberosen som gillar att spela sina facetterade kort, ibland gröna, ibland träiga, ibland blommiga för att bättre överraska oss med röda, söta och djupa frukter. Sedan spelar kvinnan från Jeu d’Amour l’Elixir sitt sista kort och lanserar med all sin kraft sin glöd av patchouli, sandelträ åtföljd av ett berusande rom och en omslutande och utsökt vanilj. Vem kan då motstå Elixir Love Game?

Den söta älvan gömd mellan det ljusa ljuset av hennes citrusblommiga dofter och skuggan av deras träiga och bärnstensfärgade ansikten väcker oss bokstavligen med sin trolldryck, passande namngiven, i hennes doftande grimoire av Jeu d’Amour l’Elixir.

”En väldigt signerad orientalisk blommor, en trollformel att ge efter av egen fri vilja. »Kenzo för Jeu d’Amour l’Elixir.

Leave a Reply