Jean-Paul Gaultier-cat VarumÀrken

Eau de parfum Le Classique Airlines Edition 2020 Jean-Paul Gaultier

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Jean-Paul Gaultier. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de parfum Le Classique Airlines Edition 2020 Jean-Paul Gaultier. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de parfum Le Classique Airlines Edition 2020 Jean-Paul Gaultier

 

 

 

För att överraska oss Ànnu mer undertecknar det vid detta tillfÀlle en allians med flygplatserna och tillverkar en parfymflaska som sÀljs exklusivt i tullfria butiker. Classique Eau de Parfum Airlines Àr en variant av den berömda Jean-Paul Gaultier Classique, ursprungligen designad 1993. SÄ vad sÀgs om denna parfym avsedd för kvinnliga resenÀrer?

Omedelbar ombordstigning för Le Classique Eau de Parfum Airlines!

Classique Eau de Parfum Airlines Àr en begrÀnsad upplaga av den berömda Jean-Paul Gaultier Classique, som lovar att glÀdja samlare. Men för att uppnÄ detta mÄste du nödvÀndigtvis flyga. Faktum Àr att denna specialutgÄva sÀljs uteslutande i flygplatsbutiker. Detta mÀrks ocksÄ i flaskans syn. Faktum Àr att hans flaska alltid har samma kvinnliga bystform. Den köttfÀrgade korsetten av Le Classique-parfym har dock försvunnit, till förmÄn för en midnattblÄ kort klÀnning, som verkar ha lÄnats frÄn en flygvÀrdes omklÀdningsrum. Hans midja Àr ocksÄ omgiven av ett mÀrke med symbolen för ett flygplan. Classique Eau de Parfum Airlines presenteras ocksÄ i en liten rektangulÀr lÄda med ett sÀrskilt luftigt universum. Denna behÄllare Àr dekorerad med flygvÀrdinna och flygvÀrdinna och kretsar kring tre huvudfÀrger: blÄ, vit och röd. Du skulle nÀstan tro att det Àr en bensin sponsrad av Air France-företaget! SÄ tilltalar idén dig? Uppdatera snabbt ditt pass och kör pÄ vÀgen!

Classic Eau de Parfum Airlines, Jean-Paul Gaultiers oförÀndrade vÀsen

Classique Eau de Parfum Airlines Ă€r en riktig nyhet nĂ€r det gĂ€ller tappning. Å andra sidan, pĂ„ den luktande sidan, bevarar den exakt samma recept som den första versionen av 1993 Classic. Som en pĂ„minnelse Ă€r denna doft skyldig parfymern DaphnĂ© Bugey. HĂ€r börjar det med överraskande och berusande toppnoter av ros och rom. SĂ„ hjĂ€rtat av Classique Eau de Parfum Airlines Ă€r lika fascinerande. Samla pĂ„sklilja och vaniljorkidĂ©. Dessutom Ă€r denna ingrediens ocksĂ„ nĂ€rvarande i basen. FörstĂ€rker den söta sidan av denna komposition, blandas vanilj med bĂ€rnsten, tonka bönor och sandeltrĂ€. Classic Eau de Parfum Airlines lĂ€mnar ett sĂ€rskilt fĂ€ngslande spĂ„r.
Classique Eau de Parfum Airlines Àr en specialutgÄva som först introducerades den 15 januari 2020, exklusivt pÄ flygplatser och begrÀnsad till resedetaljer.

Leave a Reply