Guerlain-cat VarumÀrken

Eau de Parfum L’Heure de Nuit Guerlain

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Guerlain. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av Eau de Parfum L’Heure de Nuit Guerlain. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de Parfum L’Heure de Nuit Guerlain

 

 

 

Den parfymerade flickan frĂ„n L’Heure Bleue kommer dĂ„ att kallas L’Heure de Nuit, en mer blommig och modern timme som inte har förlorat nĂ„gon av sin poesi.

Hour of Night eller nattlivet i parfymen L’Heure Bleue 


L’Heure Bleue Ă€r utan tvekan en av de bĂ€sta parfymerna frĂ„n Guerlain-huset. Född 1905, drar L’Heure Bleue oss ett drömlikt landskap mellan nattens första skuggor och de sista strĂ„larna frĂ„n solen, mellan vĂ€rmen frĂ„n orientaliska dofter och solblommor och fĂ€rskheten av kryddiga och citrusnoter. L’Heure Bleue representerar ocksĂ„ en prestation nĂ€r det gĂ€ller tekniska egenskaper eftersom det Ă€r den första parfym som blandar syntetiska rĂ„varor med naturliga essenser.

L’Heure Bleue, som har blivit en legend i Jacques Guerlains arbete som konstnĂ€r, har överlevt decennierna utan att förlora sin prakt. Trots sitt prestigefyllda förflutna har Guerlain valt att hyra L’Heure Bleue genom att erbjuda det en hĂ€rstamning som Ă€r doftad med kompositionen av Thierry Wasser: L’Heure de Nuit.
L’Heure De Nuit har fĂ„ngat skönheten i Blue Hour utan att försöka imitera den. L’Heure de Nuit Ă€r dĂ€rför mjukare och mer blommig, men behĂ„ller samma impressionistiska charm som sin högre kult.

”Ny skapelse sĂ„ldes i det exklusiva sortimentet: Les Parisiennes skapades för att fira hundraĂ„rsdagen av L’Heure Bleue. Mer modern version, mer glad pĂ„ toppnoten, Ă€n sin föregĂ„ngare, musky och vĂ€ldigt söt. »Sylvane Delacourte om L’Heure Bleue och L’Heure de Nuit.

Blommor, citrus och pulveriserade sötsaker för en vÀllustig Guerlain-natt

Thierry Wasser försökte dÀrför inte imitera sin förfader att komponera nattens timme och det Àr utan tvekan en av hans vackraste framgÄngar eftersom Heure de Nuit pÄminner oss om sin major för vissa ackord men framkallar ett mjukare och mer dammigt ögonblick för sina nyheter. som vita muskler eller starkt accentuerade dammiga toner.

L’Heure de Nuit öppnar sĂ„ hĂ€r, som Blue Hour, med citrus och aromatiska toner gift med en sol- och exotisk apelsinblomma för att fortsĂ€tta symbolisera i dofter detta ögonblick dĂ€r solen börjar gömma sig och solen börjar gömma sig. night to shine En fruktig touch av persika lĂ€gger till sammetslen till dessa toppnoter. I hjĂ€rtat kombineras jasmin och ros för att erbjuda strĂ„lande blommig skönhet pĂ„ natten. Sedan bildar vanilj, heliotrop och vita muskler en bomulls, omslutande och gourmetvĂ€g som kommer att dammas av vackra irisblommor.

”Denna samtida olfaktoriska tolkning fördjupar oss i Paris magi och mysterium om natten. Mellan dröm och verklighet blir skymningen fascinerande och magnetisk. Det Ă€r nattens timme. »Guerlain för L’Heure de Nuit.

Leave a Reply