Chanel-cat VarumÀrken

Eau de parfum N ° 5 Red Edition Chanel

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Chanel. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de parfum N ° 5 Red Edition Chanel. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de parfum N ° 5 Red Edition Chanel

 

 

 

Chanel N ° 5 skapades 1921 och nÀmns aldrig. Utan tvekan Àr det en av de mest kÀnda parfymerna pÄ planeten. Marknadsfördes av Marilyn Monroe till scenens framsida 1954 under en intervju, det Àr en obestridlig myt. Idag Äteruppfinner den sig sjÀlv med lanseringen av Chanel N ° 5 Red Editions.

Chanel N ° 5, en tidlös doft

FĂ„ av parfymerna kan hĂ€vda att de har en sĂ„dan livslĂ€ngd. Chanel N ° 5 har pratat om det i mer Ă€n ett sekel. Det mĂ„ste sĂ€gas att det revolutionerade sin tid! Fram till lanseringen var feminina essenser nöjda med att vara ett slags fotografier av naturen. Chanel N ° 5 anses av mĂ„nga vara den första sanna parfym att komponera. Med honom ville Gabrielle Chanel «ge kvinnor en konstgjord parfym, jag sĂ€ger konstgjord som en klĂ€nning,» sa hon, «det vill sĂ€ga tillverkad.» Jag Ă€r en syhantverkare. Jag vill inte ha en ros, en lilja i dalen, jag vill ha en sammansatt parfym ”. DĂ€refter uppfanns det ocksĂ„ i olika varianter, sĂ„som en Eau de Toilette, en Eau de Cologne, en Eau de Parfum, en Eau PremiĂšre eller N ° 5 L’Eau. Idag, med Chanel N ° 5 Red Editions, Ă€r det inte lĂ€ngre dess arom som fĂ„r ett nytt ansikte utan dess flaska 


Den nya Chanel N ° 5 Red Edition-flaskan

De nya begrĂ€nsade upplagorna av Chanel N ° 5 Red Edition gĂ€ller endast Parfum, Eau de Parfum och N ° 5 L’Eau versionerna av denna ikoniska juice. Chanel N ° 5 Red Edition har behĂ„llit silhuetten av Chanel N ° 5-flaskan, men den hĂ€r gĂ„ngen förskönade den med en extravagant röd fĂ€rg. Ursprungligen designades flaskan Chanel nr 5 1922 och eftermonterades 1924 för att bli den vi kĂ€nner idag. Dess transparens viker denna gĂ„ng för en röd fĂ€rg, en fĂ€rg som lĂ„ngt ifrĂ„n vĂ€ljs slumpmĂ€ssigt 
 Chanel förklarar att rött Ă€r «livets fĂ€rg, blodets fĂ€rg». Med Chanel N ° 5 Red Editions Ă€r tanken ocksĂ„ att framkalla mĂ„nga feminina symboler som Carole Bouquet’s kostym, Nicole Kidmans röda mattan klĂ€nning, GisĂšle Bundchens haute couture klĂ€nning eller Lucs Little Red Riding Hood film. Besson. «I sin nya röda glas- eller kristallflaska avslöjar Chanel nr 5 en annan aspekt av den feminina arketypen för denna parfym.» Men för att göra Chanel N ° 5 Red Edition till din egen mĂ„ste du visa lite tĂ„lamod. Dessa begrĂ€nsade upplagor kommer att finnas tillgĂ€ngliga frĂ„n och med den 1 november 2018, nĂ„got att glĂ€dja dig under semestern!

Leave a Reply