Guerlain-cat VarumÀrken

Eau de parfum Shalimar Souffle de Parfum Collector 2018 Guerlain

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de parfum Shalimar Souffle de Parfum Collector 2018 Guerlain. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de parfum Shalimar Souffle de Parfum Collector 2018 Guerlain

 

 

 

Han gjorde Indien till ett av sina adopterade lÀnder. Dessutom tog Jacques Guerlain inspiration frÄn en indisk legend och designade Shalimar-parfymen. Denna exceptionella doft föddes för ungefÀr ett sekel sedan, 1925. Dess livslÀngd Àr ocksÄ resultatet av tÀta olfaktoriska och estetiska nytolkningar. I detta sammanhang presenterar Guerlain Äterigen en Limited Edition. Fokusera pÄ den nya Shalimar Souffle de Parfum 2018.

Grönsaker och blÄaktig flaska Shalimar Souffle de Parfum Limited Edition 2018

LÄt oss börja med att titta nÀrmare pÄ den nya Shalimar Souffle de Parfum 2018-flaskan i begrÀnsad upplaga. Den har exakt samma silhuett som sina föregÄngare. Ursprungligen designades denna flaska av Raymond Guerlain, i samarbete med det prestigefyllda Baccarat-huset. Detta gav honom första pris vid den internationella utstÀllningen för dekorativ konst i Paris 1925. Denna mejslade fotburk Àr inspirerad av rörelsen av vatten som strömmar frÄn en av fontÀnerna i Shalimar-trÀdgÄrdarna. Idag har den ocksÄ fÄtt den blÄaktiga fÀrgen. Shalimar Souffle de Parfum Limited Edition 2018 Àr nu tÀckt av en frodig blandning av vÀxter. En tiger, det viktigaste emblemet i Indien, har ocksÄ glidit över en av dess murar.

Shalimar Souffle de Parfums smala fÀrskhet

Denna tidlösa och uppdaterade flaska avslöjar glansen av en mycket rik och harmonisk juice. Shalimar Souffle de Parfum Limited Edition 2018 leker med motstÄnd, kontrasterar en skarp friskhet och en varmare sensualitet. Denna doft börjar med en frÀsch, citrusaktig kombination av bergamott, citron och mandarin. Hans hjÀrta blir under tiden ljusare. Mycket blommig, det förvÀrrar bÀrarens kvinnlighet. Det kombinerar dÀrmed överflödet av sambac-jasmin med en mer solig och lite honungig apelsinblomma. Allt fint, Shalimar Souffle de Parfum Limited Edition 2018 slutar med en mer exotisk och fascinerande vanilj. De vita musklerna förstÀrker helheten ytterligare och gör den mer omslutande.

NĂ€r Guerlain tar tag i en indisk legend

Om Shalimar Souffle de Parfum Limited Edition 2018 Àr utrustad med sÄdan poesi Àr det helt enkelt för att den Àr inspirerad av en av de vackraste indiska legenderna. Detta berÀttar om kÀrlekshistorien om kejsaren Shah Jahan och Mumtaz Mahal, en av hans fruar. De skyddade bÄda sin kÀrlek i ett palats frÄn vÀrldens tumult och kaos. Denna unika plats var omgiven av extravaganta trÀdgÄrdar som heter Shalimar. NÀr Mumtaz Mahal dog byggde Shah Jahan det största mausoleet dÀr, nu kÀnt som Taj Mahal. Det Àr pÄ denna unika plats, genomsyrad av passion och historia, dÀr Shalimar Souffle de Parfum Limited Edition 2018 parfym transporterar oss med kÀnslor.

Leave a Reply