Serge Lutens-cat VarumÀrken

Eau de parfum Vitriol d’Oeillet Serge Lutens

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Serge Lutens. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av Eau de parfum Vitriol d’Oeillet Serge Lutens. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de parfum Vitriol d’Oeillet Serge Lutens

 

 

 

2011 drabbar Lutens oss med en sann nejlikvreden, den eleganta Vitriol d’ƒillet. Nejlika blomman har en fantasi som Ă€r lika positiv som den Ă€r kontroversiell som denna nejlika Vitriol, sĂ„ det verkade som att mötet mellan den mytiska duon Sheldrake-Lutens och denna lilla förĂ„ldrade blomma var oundviklig 
 Till vĂ„rt största nöje förstĂ„s!

Serge Lutens Angry Flower: Vitriol d’ƒillet

«Vitriol d’Ɠillet Ă€r en arg parfym», meddelar Serge Lutens med mild ironi. Tonen Ă€r instĂ€lld, parfymen kastas pĂ„ huvudet pĂ„ den som vet det 
 för att inte undvika det! Ett par Lutens-slag kan inte avvisas?

SĂ„ oundvikligen skulle man kunna föra fram det klubborargument som Lutens gör av Lutens och att han aldrig kommer att namnge en parfym med charmiga namn som blomman eller det krydda den anvĂ€nder. Eftersom Lutens parfymer Ă€r sĂ„, Ă€lskar vi det eller vi hatar det, men om vi Ă€lskar det, Ă€lskar vi det för vad det Ă€r och inte för marknadsföring av gimmicks. TĂ€nk om trots allt provokationen var en? Vad betyder det egentligen! Carnation Vitriol Ă€r inte designad för Ă€lskare av blommromantik, den Ă€r högljudd, kraftfull och knĂ€pp som en snĂ€pp. Det flyter i luften som en parfym av revolution 


Och Ă€ndĂ„, trots sitt uppenbara vĂ„ld, vet Vitriol d’Ɠillet ocksĂ„ hur man Ă€r elegant och pĂ„minner oss om nejlikan i knapphĂ„len i vĂ„ra dyrbara dandies som den Ă€lskade Oscar Wilde. Eller den hemska doktorn Jekyll? Vitriol d’Ɠillet har kul nĂ€r han spelar vĂ„ra dubbel och motsatser, doktor Jekyll och Mr. Hyde som sover i var och en av oss.

Vitriol d’ƒillet eller den blommiga paprika doften av Lutens?

Carnation Vitriol Àr kraftfull, kraftfullt charmig och kraftfullt farlig ocksÄ. Lutensflaskan tonas sedan lila som för att ytterligare bedöva vÄr misstro mot romantiska sötsaker.

Men frÄn början riva de rosa bÀren oss bort med sina ömma och doftande paprika i denna nejlika vitriol som stÀnger oss in som för att fÀlla oss. DÄ tÀnds det blommiga hjÀrtat med den berömda nejlikan med kryddiga aspekter som en spik som störtar i en mycket vacker ros. Den sista trÀffen blir den kraftfulla svartpeppar tillsammans med en massa dynamiska toner av vetiver och ceder. Lyckligtvis hjÀlper sandaler och patchouli oss att ÄterhÀmta oss frÄn denna «parfymerade hit» genom att klÀ oss i deras djupa sensualitet.

«Jag ska berĂ€tta allt min tjej: ta en nejlika, cayennepeppar i tillrĂ€ckliga mĂ€ngder min tro. Tryck det goda, i mitten av dig sjĂ€lv med naglar och sedan innan du agerar, för att avsluta, öka det med ett par slag som erbjuds vid vĂ€ggblomman. »Serge Lutens för Vitriol d’Ɠillet.

Vitriol d’Ɠillet, denna orientaliska skönhet med en stark karaktĂ€r, vet hur man ska vara lika virulent som det Ă€r ömt och charmigt. Denna moderna dandy leker med vĂ„ra nerver för att bĂ€ttre överraska oss och kasta oss en blommig vitriol som gör oss helt beroende av hans övernaturliga krafter. Vitriol d’Ɠillet Ă€r Ă€lskad eller hatad men i alla fall kan den inte ignoreras.

Leave a Reply