Parfum d'Empire-cat VarumÀrken

Eau de Parfum Yuzu Fou Parfum d’Empire

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Parfum d’Empire. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av Eau de Parfum Yuzu Fou Parfum d’Empire. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de Parfum Yuzu Fou Parfum d’Empire

 

 

 

DĂ€rför Ă€r det den senare som Parfum d’Empire-huset hyllade genom sin Yuzu Fou-parfym. Det Ă€r ett citruskoncentrat, ett vatten full av friskhet och livlighet som Ă€r sĂ€rskilt mĂ€rkbart att bĂ€ra dagligen.

Parfum d’Empire tillĂ€gnar yuzu-fĂ€rskheten

Yuzu Ă€r en frukt som vi kan sĂ€ga Ă€r för nĂ€rvarande pĂ„ uppgĂ„ng! Det Ă€r en citrusfrukt pĂ„ storleken av en apelsin eller en liten gul grapefrukt. Den hĂ€r kommer ursprungligen frĂ„n Japan och har en tjock och nĂ„got ojĂ€mn hud. Dess zest uppskattas sĂ€rskilt för sin intensivt doftande smak. Yuzu anvĂ€nds ocksĂ„ i stor utstrĂ€ckning i det asiatiska köket. Det Ă€r dock tydligt att det ocksĂ„ upptar mer och mer plats i dagens parfymeri. Dessutom Ă€lskar skaparna att dekorera sina kompositioner med sin samtida och glittrande smak som har den goda gĂ„van att fĂ„ oss att resa pĂ„ nĂ„gra sekunder. Yuzu Ă€r en produkt som Ă€r bĂ„de vegetabilisk och ultra-urban. Dess smak ensam rĂ€cker för att fördjupa oss i ett ”naturligt och högteknologiskt universum, dĂ€r glas och stĂ„l gnuggar axlarna med en upphĂ€ngd natur gjord av gröna vĂ€ggar och höga trĂ€dgĂ„rdar”. Resultatet Ă€r en helt sur doft, en isig friskhet som vi aldrig tröttnar pĂ„ att Ă„terupptĂ€cka, sĂ€rskilt pĂ„ sommaren och pĂ„ en varm sommardag.

Yuzu Fous fÀrska ljusstyrka

Om yuzu alltmer följer med parfymer i deras toppnoter Ă€r det fortfarande ganska sĂ€llsynt att det Ă€r huvudingrediensen i en komposition. DĂ€rför accepterade Parfum d’Empire utmaningen och gjorde denna citrus till huvudelementet i Yuzu Fou. Denna doft tar fart med en frĂ€sande smak rik pĂ„ C-vitamin! Yuzu avslöjar hĂ€r all sin sura kraft och Ă„tföljer den med bittra accenter som förstĂ€rks ytterligare av nĂ€rvaron av bitter orange. Pepparmint, Ă„ andra sidan, ger den en svalare personlighet och gör denna doft till en sĂ€rskilt uppfriskande juice. Verbena förstĂ€rker ocksĂ„ fĂ€rskheten i helheten, vilket gör den mer metallisk. I Land of the Rising Sun Ă€r det ocksĂ„ kĂ€nt att vara avkopplande, vilket gör Yuzu Fou till en sĂ€rskilt avkopplande juice. Sedan kommer lĂ€tt cedertrĂ€ in pĂ„ scenen, vilket ger en mer andlig sida till denna doft. I sjĂ€lva verket Ă€r det en helig skog i Japan. Asiater sĂ€ger att det frĂ€mjar optimism och en kĂ€nsla av vĂ€lbefinnande. Bambu Ă„tföljer sedan detta ögonblick av mĂ„ngfald med sin vegetabiliska arom. Slutligen slutar Yuzu Fou med en mer blommig och honungsbaserad bas dĂ€r vita muskler och neroli blandas med sensualitet. Allt Ă€r mjukhet, nöje, sol och flykt.

Leave a Reply