Sisley-cat VarumÀrken

Eau de Sisley 1 Sisley Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Sisley. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Eau de Sisley 1 Sisley Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Eau de Sisley 1 Sisley Eau de Toilette

 

 

 

Varje Eau de Sisley klÀr dock kvinnor i en annan gloria utan att förlora en iota av intensiteten i Sisley-dofter. Med Eau de Sisley 1 fÄr solens strÄlar som belyser de vackraste sommartrÀdgÄrdarna ordet.

Eau de Sisley 1 eller den doftande «sundress»

Sisley-huset har aldrig tvekat att befria sig frĂ„n koder och seder för klassisk parfymeri. Initierar parfymer nĂ€ra samtida konst, chypre parfymer med en retro eller country chic touch, varje ny Sisley doft framkallar förvĂ„ning och förvĂ„ning medan Isabelle och Hubert d’Ornano tĂ€vlar med varandra i vĂ„g och uppfinningsrikedom.

SjÀlvfallet var lanseringen av Eaux av Sisley en överraskning bÄde med lanseringen av 3 Sisley-dofter samtidigt och att de «bara» Àr lÀtta sommarkologer. Det glömde talangerna frÄn skaparna som med tre sommardoftar erbjuder oss tre olika kvinnor, tre olika ansikten.

Les Eaux de Sisley: 3 kreativa tolkningar av chypre-fÀrskhet, 3 stunder pÄ en dag, 3 doftbegÀr för en glad, virvlande och omvÀxlande kvinna. Var och en avslöjar en ny aspekt av Cyperns anteckning. Sisley för Sisley Waters.

Eau de Sisley 1 representerar helt klart den mest lysande och strÄlande kvinnligheten. Raffinerad och rolig, Eau de Sisley 1 erbjuds som en uppfriskande och energigivande promenad i en sommartrÀdgÄrd. SÄledes Àr det visuella i Eau de Sisley 1 vÀldigt vegetabiliskt och utstrÄlar de ömma gröna och gyllene gularna i vegetationen badade i solens strÄlar.

En blommig och citrus doft, Eau de Sisley 1 lyser och lyser 


Eau de Sisley 1-flaskan Àr naturligtvis helt i linje med de andra tvÄ dofterna i samma intervall. Den tunna glaslinjen Àr underskattad och snyggt avslutad med ett bladskuren lock. Skapat av Sisleys favoritskulptör, Bronislaw Krzysztof, lÀmnar vÀxtarbetet plats för allas fantasi.

För att ge sina uppfriskande glans sÄ snart den kommer in i sina dofter, erbjuder Eau de Sisley 1 en explosiv öppning av grön mandarin och grapefrukt som Àr fylld med en antydan av rosa bÀr och kryddor. DÄ erbjuder hjÀrtat oss en kraftfull blandning mellan delikatessen av vattenjasmin och den friska, bittra kraften i grönt te och guinevere bÀr. Patchouli och vita muskler skapar Ànnu mer intensiva chypre djup, utan att glömma sötman av deras omslutande sensualitet.

”FrĂ€sch, delikat, strĂ„lande. Blommig och glad, Eau de Sisley 1 Ă€r en sundress, som har alla mysterier i en sommartrĂ€dgĂ„rd. Lysande och ömt feminin, den har sensualiteten hos en delikat vald bukett. »Sisley by Water of Sisley 1.

Leave a Reply